G4Media.ro

53 de persoane, salvate în urma intervenţiilor salvamontiştilor, în ultimele 24 de…

Sursa Foto: Facebook/ Salvamont Voineasa

53 de persoane, salvate în urma intervenţiilor salvamontiştilor, în ultimele 24 de ore/ Aproape jumătate dintre acestea au avut nevoie să fie transportate la spital

Un număr de 53 de persoane au fost salvate în urma intervenţiilor salvamontiştilor, în ultimele 24 de ore, iar aproape jumătate dintre acestea au necesitat să fie transportate la spital, informează News.ro.

Reprezentanţii Salvamont România au arătat, sâmbătă dimineaţă, că în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 52 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Astfel, au fost 9 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 8 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte 7 apeluri pentru Salvamont Borşa şi Salvamont Lupeni, 4 apeluri pentru Salvamont Predeal, câte două apeluri pentru Salvamont Gorj, Salvamont Voineasa, Salvamont Alba, Salvamont Maramureş şi Salvamont Vatra Dornei, precum şi câte un apel pentru Salvamont Azuga, Salvamont Bihor, Salvamont Suceava, Salvamont Petroşani, Salvamont Bran, Judeţul Buzău şi Judeţul Neamţ.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 53 persoane, dintre acestea 25 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, au precizat salvamontiştii.

De asemenea, s-au primit 48 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Sursa Foto: Facebook/ Salvamont Voineasa

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...