G4Media.ro

Ciolacu: PNL urmeză să decidă dacă acceptă premier prin rotație/ PSD a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ciolacu: PNL urmeză să decidă dacă acceptă premier prin rotație/ PSD a luat o decizie că este de acord cu acest sistem rotativ/ Să vină domnul Ciucă prim ministru pentru următorii trei ani este exclus

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți, după negocierile cu liderul PNL, Florin Cîțu, că liberalii urmează să decidă dacă acceptă premier prin rotație, în timp ce partidul pe care îl conduce a decis deja că acceptă acest sistem rotativ.

”În interiorul PSD există această decizie, că se poate merge prin rotație. Așteptăm și de la PNL o decizie în acest sens. Dacă există o decizie a PNL că acceptă prin rotație, vom intra la negocieri și vom hotărî” a declarat Ciolacu, întrebat dacă el va fi desemnat premier sau cineva de la liberali.

Întrebat dacă au agreat cu liberalii să se prezinte cu o singură propunere de premier la consultările de la Cotroceni, Ciolacu a precizat: ”Eu cred că deja suntem foarte întârziați și ar trebui să facem cât mai curând acest lucru.”

Marcel Ciolacu a mai spus că PSD este pregătit să ducă ”toate negocierile posibile ca să deblocăm această criză”.

Întrebat dacă a discutat cu președintele Iohannis în privința viitorului premier, liderul PSD a precizat că nu este ”într-o colaborare cu președintele României”, dar că vrea să fie respectate atribuțiile fiecărei instituții.

”Eu o să agreez acest nume cu colegii din PSD. Acest lucru îl decid cu colegii mei. PSD a luat o decizie că este de acord cu acest sistem rotativ. Să vină domnul Ciucă prim ministru pentru următorii trei ani este exclus”, a mai declarat Ciolacu. El a mai spus că în continuare crede că este posibil ca România să aibă un guvern până la sfârșitul acestei săptămâni.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

25 comentarii

  1. Daca se revenea la coalitia cu USR, guvernu era deja instalat….Dar asa stam si asteptam, bine in ambele variante Catu nu va fi premier

    • Erau două mize: Justiția și legile aflate in dezbatere in Comisiile din Parlament. USR dorea schimbarea!

    • Uitați și cealaltă miză, ieșită mai recent la iveală, visul premierului de la grivco de a nu da socoteală unui președinte băgăreț. Joianna vrea modificarea constituției în sensul dispariției unei puteri în stat.

    • Primul desemnat a fost cioloș. De ce nu e premier? Dacă tot pui întrebări, încearcă sa dai un răspuns.

    • Inca spirala lui Ciolos functioneaza ca ei inca se rotesc dar au roata linie si fiecare trage de un capat.

    • Iti dam noi raspunsul @Gogu Pintenogu „nu a vrut Citu cum nu o sa vrea nici acuma unul de la PSD” sau esti incet la minte si inca nu te-ai prins?

    • @sugus, incetineala mintii s-a văzut deocamdată la voi usereii, întâi v-ați supărat pe sat, apoi vreți în moțul kakaaatului. Din infatuare și ambiție v-ați cedat locul bolșevicilor, iar acum va zgâriati pe față. Dacă nici asta nu e incetineala a mintii, care mai este??? Același lucru l-a făcut orban. S-a dat și asta rotund și a ajuns un paria, asa cum au făcut și ponta și tăriceanu. Măcar ponta se va aciui la psd, dar pe Orban nu-l mai ia nimeni, poate voi la usr, dar ați face o prostie și mai mare. Oricum, ciolacu își freacă mâinile de bucurie, unde sa mai găsești asa frayeri???

  2. Cred ca scrie si in Constitutie de rotatie. Pare o chestie calitativă – „cea mai superioara”. Te rotesti până îi amețești…
    Ati ajuns in Parlament ca dezbateti legi, sa opriti lehametea… doar ca voi o generați.

    • De cand Gadea a bagat spirala lui Ciolos pe sticla la antena de atuncea a luat-o totul razna.

  3. Adica voi votati cum vreti ca noi oricum ne rotim….

    • Nici nu e greu de prevazut cum va decurge rotația:

      Premierul in funcție ii va scrie o scrisoare premierului “in devenire” de tipul “Draga Crin ….”

    • @Ovi esti primul care s-a prins in 31 de ani de pe aicea.

  4. Da’ mai terminati o data cu tampenia asta!!
    Unde e prevazut asa ceva in Constitutie?
    Cum se schimba primul ministru? Isi da demisia in interesul serviciului?
    Asta este contrar votului tututuror – aia putini care ne-am deplasat la votare – indiferent pe cine am votat, in orice caz nu am votat ca sa va schimbati voi intre voi asa, ca sa ajunga pentru fiecare.

    • Ca sa nu mai zic ca de fapt pnl a cerut votul cu obiectivul rostit clar si raspicat sa dea jos psd… Si reciproca e valabila.
      Numai ca o sa-i vada umar la umar nu s-au gandit nici unii nici ceilalti.

    • Ati observat ca pe @Inapasevedeinvers nu functioneaza spirala si nu ii aplauda neuronii ca pinguinii?

  5. Vai ce le face PSD-ul!
    Doamne cum se prostitueaza PNL-ul!

  6. 18 decembrie 2021 ziua cand pot fi declansate alegerile anticipate!
    Daca vrea Mutu!
    Tic, tac!

    • La Citu e secretul cu anticipatele daca inca nu te-ai prins (e varianta B ca sa ramana cu partidul).

    • Nu vrea, nu i-ar folosi la nimic, dimpotrivă, anticipatele i-ar spulbera partidul de buzunar.

  7. Uite-i sărăcuții ce se mai jertfesc ei pentru binele comun…
    Arză -i-ar focul de nesătui.
    Cum zicea Maica Tereza : „in lume nu e foamete fiindcă nu putem hrăni pe cei săraci, in lume e foamete fiindcă nu se mai satură bogații”

  8. Are dreptate Ciolacu, e normal sa fie specialist în rosul ciolanului.
    Nu se poate sa fie același primul la înfulecat. Trebuie rotație, alt vultur la câteva luni, altfel nu roade bugetul țarii pana dincolo de os.
    Ascultați de omul asta cu experiența în jupuit țara.

  9. Daca se baga toti in guwernul meu ce rost sau ce obiectiv mai are sistemul multipatid? refacem PCR si se rotesc ei intre ei ca nobili intre ei pe vremea evului mediu pe ochi frumosi.
    Iobagii oricum voteaza degeaba tot ce vor ei fac.
    CA de consultat alegatorul PNL sau PSD nici nu sau gandit adica odata dat votul lor e hartie igienica.

  10. Alerta:de distribuit masiv-cum ucide mafia in instante prin chichite procedurale dosarele de mare coruptie ale infractorilor si mafiotilor organizatiilor mafiote pnl psd udmr cu prejudicii uriase de milioane euro-amanunte,detalii site comisarul.ro