G4Media.ro

42.000 de braşoveni şi turişti au intrat în această iarnă pe gheaţa…

sursa foto: Pexels/ Pavel Danilyuk

42.000 de braşoveni şi turişti au intrat în această iarnă pe gheaţa Patinoarului Olimpia / ”Dacă vom menţine nivelul încasărilor şi în următoarele două sezoane, investiția va fi amortizată”

Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia, obiectiv investiţional realizat de Consiliul Judeţean Braşov şi predat în administrarea Serviciului Public Judeţean de Protecţia Plantelor (SPJPP) Braşov, a înregistrat în sezonul 2023-2024 rezultate financiare remarcabile, anunță Brașov.net.

Raportul dintre încasările Bazei Olimpia şi cheltuielile cu salarii, utilități, mentenanță sistem alarmă, monitorizare şi intervenție rapidă, în perioada decembrie 2023 – martie 2024, este unul pozitiv, generat şi susţinut de interesul foarte mare al braşovenilor şi turiştilor pentru sport şi mişcare în aer liber, care se regăseşte în numărul de aproximativ 42.000 de intrări pe gheaţă, anunță Brașov.net.

Profitul a fost obţinut chiar în condiţiile în care au fost aplicate şi tarife speciale, reduse cu 50% față de tariful normal aprobat prin hotărâre de Consiliu Judeţean, pentru accesul pe gheaţă al grupurilor organizate de preșcolari, elevi, copii instituționalizați și însoțitori, precum și pentru închirierea patinelor.

„Sezonul de patinaj 2023-2024 a fost unul de succes, iar dacă vom menţine nivelul încasărilor şi în următoarele două sezoane, investiția Consiliului Județean Brașov în achiziționarea instalației de patinoar va fi amortizată. Tarifele de intrare la patinoar au fost stabilite prin hotărâre de Consiliul Județean Brașov, la propunerea noastră, au fost tarife sub media pieței și au prevăzut posibilitatea acordării unor reduceri semnificative pentru grupurile organizate, intenția Serviciului nostru și a Consiliului Județean Brașov – ca autoritate publică fiind atragerea unui număr cât mai mare de brașoveni către acest sport. Patinajul în aer liber are o lungă şi frumoasă tradiție la Brașov, iar acest lucru se vede și din numărul mare de intrări pe gheață. În egală măsură ne adresăm turiștilor români și străini care vizitează orașul nostru. Numărul curioșilor care ne trec pragul pentru a privi și fotografia Baza Sportivă Olimpia este foarte mare”, a precizat Radu Jica, directorul SPJPP Braşov.

Sezonul s-a deschis în data de 5 decembrie 2023 şi închis pe 17 martie 2024, calitatea gheţii a fost foarte bună.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...