G4Media.ro

3DUTECH dezvăluie modul în care inteligența artificială, imprimarea 3D și robotica revoluționează…

3DUTECH dezvăluie modul în care inteligența artificială, imprimarea 3D și robotica revoluționează viitorul

București, 12 Aprilie 2024 „Modelează viitorul!” este invitația lansată de 3DUTECH pentru evenimentul care va avea loc pe 19 Aprilie la Teatrul Apollo111. Pasionații de tehnologie și inovație vor avea ocazia să exploreze noile direcții și provocări aduse de inteligența artificială, imprimarea 3D și robotică în diferite domenii ale societății.

3DUTECH este o inițiativă amplă și reprezintă o platformă ideală pentru tinerii pasionați de noile tehnologii și competențele digitale relevante. Programul vizează să ofere tinerilor o experiență educativă și interactivă. Scopul său principal este să le stimuleze gândirea critică, să le încurajeze creativitatea și să le dezvolte abilitățile necesare realității actuale dominate de tehnologie.

Printr-un eveniment de o zi, 3DUTECH provoacă o dezbatere inspirațională, care va explora modul în care tehnologiile emergente ne modelează deja viitorul și cum ne putem adapta la o lume care se transformă rapid.

Susținut de către ECDL Romania și Dedeman, alături de AOAR (Asociația Oamenilor de Afaceri din România), acest eveniment va fi punctul de întâlnire al unor experți și inovatori remarcabili din domeniul inteligenței artificiale (AI), imprimării 3D, roboticii și competențelor digitale.

„AI, 3D Printing și Robotica nu sunt doar tendințe trecătoare, ci sunt aici să rămână. 3DUTECH își propune să ofere participanților o perspectivă cât mai concretă asupra modului în care tehnologiile emergente vor influența viitorul, dar și strategii pentru adaptarea la aceste schimbări. Ne dorim să facilităm discuții valoroase între tineri și experți, să încurajăm inovația și să echipăm generația viitoare cu cunoștințele și skill-urile necesare pentru a face față provocărilor și oportunităților de mâine”, afirmă Irinuca Văduva, Coordonator 3DUTECH.

Întreaga discuție va fi sustinuță cu idei și perspective inovatoare oferite de invitații din cadrul panelului de discuții, moderat de Iulia Ionescu, realizatoarea emisiunii iLikeIT de la PRO TV. Dezbaterea va aborda impactul schimbărilor provocate de aceste noi tehnologii și va prezenta pașii necesari pentru adaptarea la ritmul rapid al transformărilor din societate.

Evenimentul va putea fi urmărit și live, online pe pagina dedicată de Facebook.

Speakeri în cadrul evenimentului vor fi:

  • Dragoș Costea – Head of Computer Vision & Research Engineer, Humans.ai
  • Răzvan Isac – Area Sales Manager, SEE, Universal Robots A/S
  • Adrian Șișman – Mechanics & Simulations ECRIDA, Programul REXUS de experimente pentru studenți (3D Printing)
  • Mihai Peca – Specialist Programe Formare și Certificare Digital Skills, ECDL Romania

Pe lângă o serie de prezentări captivante, cei care doresc vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni interactive de Q&A și vor putea descoperi echipamentele la 3DUTECH Tech Expo.

Află mai multe detalii despre proiect pe www.3dutech.ro și pe pagina dedicată de Facebook 3DUTECH sau pe contact@3dutech.ro.

***ECDL Romania este liderul național în certificarea competențelor digitale. ECDL / ICDL – The Digital Skills Standard este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale, recunoscut la nivel internațional în peste 100 de țări și numără până în prezent mai mult de 17 milioane de persoane înregistrate în program.

***Dedeman este cea mai mare companie antreprenorială din România și totodată liderul pieței locale de bricolaj. Începând cu 1992, fondatorii Dragoș și Adrian Pavăl au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare. Astăzi, Dedeman reprezintă o rețea de 61 de magazine, 5 centre logistice și o echipă formată din peste 13.000 de colegi.

***Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) a fost înființată ca răspuns la necesitatea de susținere a capitalului românesc.

AOAR este o organizație apolitică, recunoscută ca susținător al celor mai valoroase idei și acțiuni ce fac ca economia românească să se dezvolte și să se integreze tot mai mult economiei europene și mondiale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează