G4Media.ro

Proiectul unei noi legi a educației care să fie înaintat în Parlament…

Foto: Pexels.com

Proiectul unei noi legi a educației care să fie înaintat în Parlament în sesiunea din toamnă este de datoria Ministerului Educației – anunță Sorin Cîmpeanu

Ministerul Educației va realiza în această vară o nouă lege a educației, bazată pe proiectul prezidențial România educată, a anunțat în această dimineață ministrul Educației. Noua lege a educației va fi depusă de Minister în Parlament în sesiunea parlamentară din toamnă, a precizat Sorin Cîmpeanu.

“După ce vom avea încheiate în scurt timp concluziile la nivelul proiectului România educată, este de datoria Ministerului Educației, chiar dacă acest lucru va presupune o muncă inclusiv pe perioada concediilor, în august, la un proiect al unei noi legi a educației care să poată fi înaintat în dezbatere în Parlament în următoarea sesiune, din toamnă”, a declarat Sorin Cîmpeanu, în cadrul unei conferințe de presă organziate la sediul Ministerului Educației.

În cadrul aceleiași conferințe, Sorin Cîmpeanu a declarat, la o întrebare a presei cu privire la fostul ministru Daniel Funeriu, că acesta “este un fost ministru al educației foarte competent, căruia îi datorăm legea 1” (legea educației în vigoare în prezent, deși cu numeroase modificări – N.Red.).

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Din 90 si pana acum, auzim tot timpul de o noua lege a educatiei.
    Si de fiecare data, noua lege e mai proasta decat precedenta.
    Pe vremea comunistilor, invatamantul romanesc era printre cele mai performante pe plan mondial, iar astazi este printre ultimele.
    Rusine clasei politice romanesti! (Cu exceptia domnului Funeriu.)