G4Media.ro

3.000 de lei, în schimbul mașinii mai vechi de 15 ani /…

3.000 de lei, în schimbul mașinii mai vechi de 15 ani / Ghidul de finanțare a apărut în Monitorul Oficial / Cei care vor să scape de mașini vor trebui să se adreseze primăriei de care aparțin

Ghidul de finanțare al programului „Rabla local” a fost publicat în Monitorul Oficial, anunță Agenția de presă Rador.

Persoanele fizice vor putea primi în perioada următoare de la primăria de care aparțin 3.000 de lei pentru casarea unei mașini mai vechi de 15 ani. Ele nu vor fi obligate să folosească banii pentru a cumpăra o mașină nouă.

Cei care vor dori să-și caseze mașina veche vor trebui să se adreseze primăriei de care aparțin cu domiciliul sau reședința. Mașina uzată trebuie să fie înmatriculată pe numele solicitantului de cel puțin cinci ani și să figureze în evidențele fiscale ale primăriei respective. Totodată, persoana fizică trebuie să nu aibă restanțe la plata taxelor, impozitelor, amenzilor și contribuțiilor către bugetul de stat și cel local. Mașina care urmează să fie casată trebuie să aibă o vechime mai mare sau egală cu 15 ani, calculată de la anul fabricației. La casat vor putea fi aduse maşini mici, microbuze şi autoutilitare sau autospeciale uşoare. La programul pentru casarea maşinilor uzate nu vor putea participa şi persoanele juridice.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Buna ziua, detin o masina mai veche de 15 ani, intrebarea mea este care sunt demersurile necesare pentru a beneficia de cei 3000 de lei? Va multumesc frumos.

  2. Asta e, am o masina de 20 ani, e2 dar de 2 ani pe numele meu. Chiar voiam sa o dau la rabla dar nu ma calific, asa ca poluez in continuare cu ea prin centrul Bucurestiului!