G4Media.ro

20 de migranţi, găsiţi de polițiștii din Nădlac ascunşi după un perete…

Sursa foto: Poliția de Frontieră

20 de migranţi, găsiţi de polițiștii din Nădlac ascunşi după un perete fals într-o camionetă / Sunt din Pakistan şi au vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani

Autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au prins, joi, 20 de migranţi care erau ascunşi după un perete fals, într-o camionetă condusă de un român care mergea în Germania, anunță Agerpres.

„S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de 31 de ani. Bărbatul conducea o autoutilitară înmatriculată în România şi se deplasa fără încărcătură pe ruta România-Germania. În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un locaş special amenajat în partea din faţă a compartimentului marfă (perete dublu), douăzeci de cetăţeni străini”, a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Migranţii sunt din Pakistan şi au vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, ei venind legal în România.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, în timp ce pakistanezii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...