G4Media.ro

20.000 de persoane s-au adunat la Ierusalim după un marş de patru…

sursa foto: Captură video

20.000 de persoane s-au adunat la Ierusalim după un marş de patru zile pentru întoarcerea ostaticilor

Mii de oameni au sosit la Ierusalim sâmbătă seara, în ultima parte a unui marş de patru zile la care s-a cerut întoarcerea ostaticilor ţinuţi de Hamas în Gaza, potrivit Time of Israel, citat de News.ro.

Relatările mass-media indică prezenţa a 15.000-20.000 de persoane.
Sâmbătă seara, manifestanţii s-au îndreptat spre Piaţa Paris, lângă biroul prim-ministrului, unde s-au alăturat demonstraţiei săptămânale din Ierusalim, sporind semnificativ numărul obişnuit.

Mamele ostaticilor Avinatan Or şi Romi Gonen, pe care Hamas i-a răpit de la festivalul de muzică Supernova, au ţinut discursuri pe scenă. Cele două mame provin din medii total diferite, dar au spus că, în ciuda diferenţelor lor religioase şi politice, au fost unite în dorinţa lor de a-şi aduce copiii acasă.

Marşul a început miercuri, în Kibbutz Rei’im, lângă graniţa cu Gaza, locul unui festival de muzică în care teroriştii Hamas au ucis peste 350 de persoane pla 7 octombrie şi au răpit alte zeci. În total, aproximativ 1.200 de persoane au fost ucise în acea zi şi 253 răpite.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Fără îndoială, orice copil arab poate fi considerat „un pui de terorist”, iar orice femeie arabă, „o mamă de de terorist”, prin urmare, dacă încă mai sunt în viață, merită să moară, sau să fie deportați în Africa, ori pe o insulă pustie în Mediterana.