G4Media.ro

180 de camioane așteaptă în partea moldovenească la vama Stânca-Costești, conform prefectului…

Sursa foto: G4Media.ro

180 de camioane așteaptă în partea moldovenească la vama Stânca-Costești, conform prefectului din Botoșani: „Sper ca până diseară să se proceseze 40 de camioane”

180 de camioane așteaptă la Vama Stânca-Costești să treacă din Republica Moldova în România, anunță prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

„Cozile sunt formate la punctul de trecere din partea moldovenească la Costești. Logistica nu permite un trafic foarte mare, s-au luat niște măsuri, capacitatea de operare crește”, a declarat prefectul la Digi24.

„Timpul de așteptare e în medie de o oră per camion, mai mult de o oră nu stau la noi, în punctul de trecere. Eu am speranța că astăzi, până diseară la 8, vor reuși să procese 40 de camioane”, a mai adăugat prefectul județului Botoșani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Evitați fenta contrabandistilor-sis./md/ro/cntent/circa-sase milioane de țigări de țigarete….cate tiruri sunt cu țigări de contrabandă tovarășe prefect????

  2. Ceva se intâmplă acolo ! Am auzit dela colegi români ce veneau din Ucraina prin Republica Moldova și se plângeau că sunt probleme foarte mari cu timpii de asteptare la vama românească, nu cea de la moldoveni.