G4Media.ro

120 de familii nevoiașe din județul Suceava au primit pachete cu alimente…

Sursa foto: Fundația FARA

120 de familii nevoiașe din județul Suceava au primit pachete cu alimente și produse de igienă din partea Fundației FARA

Fundația FARA a anunțat, luni, că a reușit să distribuie pachete cu alimente și produse de igienă către 120 de familii nevoiașe din județul Suceava.

„Suntem extrem de recunoscători să beneficiem de această generozitate și să avem oportunitatea de a putea sprijini ceea ce se dovedește a fi o luptă crâncenă, una care nu este mediatizată suficient. Prin Fondul de Urgență inițiat de Fundația Comunitară București și ING Romania, am reușit să oferim pachete de bază unui număr de 120 de famili din zonele afectate ale Județului Suceava, iar numărul va crește la următoarea aprovizionare”, a anunțat fundația.

Comunitățile sărace din Suceava prezintă cel mai înalt risc la expunerea cu covid-19 din pricina condițiilor limitate atât ale alimentației improprii, cât și ale igienei adesea precare. Așadar, pachetele de sustenabilitate oferite prin ajutorul Fondului de Urgență conțin alimente de bază dar și produse de igienă, precizează fundația.

Fundația FARA derulează mai multe programe în județul Suceava, între care cele de prevenire a abandonului şcolar, pentru sute de copii din familii fără posibilităţi, casa de tip familial, pentru copii lipsiţi temporar sau permanent de îngrijirea părinţilor, centre de recuperare pentru copii cu nevoi speciale, locuinţe protejate pentru tineri cu dizabilităţi intelectuale.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Fundația FARA

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dar pastile anticonceptionale nu le duce nimeni? Cât timp mai trebuie să muncească alții să hrănească o generație de asistați social?

  2. Nu este corect , asta este MITA ELECTORALA , Deontologii sa ancheteze pe cei de la Fundatia FARA