G4Media.ro

100.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, au intrat sau au plecat…

100.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, au intrat sau au plecat din țară, în ultimele 24 de ore

Aproximativ 100.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 35.400 mijloace de transport (dintre care 15.200 automarfare), au efectuat formalităţile de control la frontieră în ultimele 24 de ore.

Conform unui comunicat de presă al IGPF, pe sensul de intrare au fost aproximativ 51.100 persoane, cu 17.400 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 48.900 persoane – cu 18.000 mijloace de transport.

Cele mai tranzitate frontiere au fost: frontiera aeriană – aproximativ 31.700 de persoane; frontiera cu Ungaria – aproximativ 31.600 de persoane şi 16.600 de mijloace de transport; frontiera cu Moldova – aproximativ 15.500 de persoane şi 5.700 de mijloace de transport.

Poliţia de Frontieră precizează că lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, sens în care recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evite apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Totodată, în intervalul menţionat, poliţiştii de frontieră au constatat 61 fapte ilegale (21 infracţiuni şi 40 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, şi au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 45.000 lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 60.800 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 20 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a cinci cetăţeni români din diferite motive legale, relatează Agerpres.

Sursa Foto: inquam-photo/ vama-nadlac/Arhiva

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Oau, soc si groaza! Vine omicronu peste noi, ce ne facem?? O sa ne curga mu.cii tuturor!!
  Repede, inchideti granitele, inchideti scolile, inchideti tot, luati-va masti, spirt si clor si bagati-va in beciuri! Armata pe strada cu seringi in maini, pe cine prinde boosterizeaza si certifica!

  • asta e stilul sarmei, la prima zapada a inchis tot.
   sosocii sa crape in voie, ca nu mai inchidem, or sa fie cateva restrictii cand spitalele vor fi pline.

  • Asa crezi tu… guvernu si aia care ii trag de sfori au pregatit altceva. Si se vede in alte tari exact ce anume.

  • Lasa ca organizeaza Arafat testarea PCR la frontiera pentru milioanele care vor intra in tara in aceasta luna.

 2. Câți dintre ei sunt ruși?

  • Numai TU .

 3. Atentie mare la rusi, vin sa iti fure ceasul si paltonul, ca ei nu au in Rusia ceasuri. Fabrici de ceasuri ca in Romania nu exista in Rusia.

  Dupa aceea iti fura tot petrolul si granele pe 50 de ani, si paseaza Ardealul aliatilor maghiar. Ai dracului rusii astia.