G4Media.ro

România, în topul Bloomberg al destinațiilor spectaculoase de pe glob în care…

România, în topul Bloomberg al destinațiilor spectaculoase de pe glob în care se poate ajunge și în pandemie

Deși în 2021 au apărut mai multe puncte turistice majore disponibile, care au încurajat turiștii, barierele ridicate de pandemie în calea călătoriilor au blocat încă prea multe locuri în care se putea ajunge. Mai ales pentru că atunci când planificăm excursii de grup încercăm să ajungem la cei dragi îndepărtați sau încercăm să participăm la evenimente sociale în străinătate. Problema e că au apărut obstacole la fiecare pas. Iar valul actual al variantei omicron a Covid-19 ne face să simțim că s-ar putea să nu ne mai întâlnim niciodată așa cum am făcut-o cândva.

Cu toate astea mai sunt locuri, ca și anul trecut care pot fi vizitate, iar Bloomberg a făcut un top al acestora, unde, suprinzător pentru ei, dar nu foarte surprinzător pentru noi, apare și România.

Pentru mulți străini, atât europeni, dar mai mult pentru americani, cel mai important punct de atracție al României sunt legendele despre vampiri. Cu toate astea, România e văzută și ca fiind unul dintre cele mai diverse locuri din Europa pentru a deveni un supliment ușor în călătorie pentru vizitatorii Croației sau Muntenegrului, țări cu o imagine mai bună și corect promovate. Asta deși România are mânăstiri pictate pe dealurile Bucovinei la nord, sate de pe Dunăre cu centre istorice de cărți de povești și vinificatori și bucătari care profită de o moștenire bogată care a fost aproape pierdută după 40 de ani de guvernare comunistă.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.