G4Media.ro

Zelenski: Ucraina va recuceri Crimeea prin orice mijloace pe care le consideră…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Zelenski: Ucraina va recuceri Crimeea prin orice mijloace pe care le consideră corecte și nu va consulta alte țări înainte / „A început în Crimeea şi se va încheia în Crimeea”

Președintele Volodimir Zelenski a declarat marți că Ucraina va recuceri peninsula Crimeea, anexată de Rusia, prin orice mijloace pe care le consideră corecte și că nu va consulta alte țări înainte de a face acest lucru, relatează Reuters.

Zelenski a făcut aceste comentarii în cadrul unei conferințe de presă la Kiev, după ce liderii a zeci de țări și organizații internaționale au participat – majoritatea prin video – la Platforma Crimeea, un forum găzduit de Ucraina.

Înainte de aceste comentarii, tot marți, Zelenski a subliniat, într-o conferinţă comună cu omologul său polonez Andrzej Duda, ambiţiile Ucrainei de a recâştiga puterea în Crimeea, care a fost anexată de Rusia în 2014.

”Pentru a depăşi teroarea, pentru a restitui predictibilitatea şi securitatea regiunii noastre, Europei şi lumii întregi, trebuie să câştigăm, să câştigăm lupta împotriva agresiunii ruse. Şi, prin urmare, trebuie să eliberăm Crimeea de ocupaţie. A început în Crimeea şi se va încheia în Crimeea, iar aceasta va fi o revigorare efectivă a ordinii juridice internaţionale”, a declarat Zelenski la summitul Platformei Crimeei.

El a precizat că pentru ucraineni, Crimeea ”nu este doar un teritoriu” sau o ”piesă în jocul geopolitic”, ci ”o parte a poporului nostru, a societăţii noastre, o comunitate de oameni cărora le garantăm libertatea”.

Preşedintele ucrainean a mai spus că Peninsula Crimeea a devenit ”o platformă militară pentru agresiune şi răspândirea durerii”, făcând referire la cele 750 de rachete de croazieră diferite, despre care a spus că ruşii le-au lansat din Crimeea de când a început invazia Ucrainei pe 24 februarie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. O declarație corecta, numai ca a uitat sa stabilească si un termen limita. Peste 200-300 de ani?

  • Ce mai conteaza in cat timp……conteaza ca wc-urile ca tine n-or sa mai aiba liniste, propagandist ieftin….

  • Când filozoful arată cu degetul spre Lună săracii cu duhul, ca tine ,rânjesc tâmpi la degetul lui.

 2. Aha si voi i-ati cucerit in 2 zile….penibil trollule, vorbeste la partid sa iti dea alte texte…

 3. Aha si voi i-ati cucerit in 2 zile….penibil trollule, vorbeste la partid sa iti dea alte texte…

 4. adica te-ai suit tu in copac :)))))))))))))))))
  ce sa dea aia? ca nuclearele nici nu le functioneaza. cel mult sa isi dea lor una. toata ziua texte ieftine. mars pe front!

 5. ce nu se spune si am vrea sa stim …🤔🤔🤔🤔ucraina a retras stocu sau nu…ala de alimentare cu combustibil radioactiv de la centrale…???…da materialu de la laboratoarele dă arme biologice…??? daca rusii fac nasoale, nasoale se pot trezi pocniti la moscova de alte nasoale…zic si io nu dau cu paru…😺😺😺😺😺

 6. Va fi chiar mai rau, noi credem ca Zelenski va ajunge presedintele Rusiei mari.

 7. eu sper sa faci pasi si sa ramai in buncarul ala din care aberezi! sau poate avem noroc si te prind si te baga la obregia.

 8. Actorul asta mic si frustrat (care si-a macelarit poporul ptr Biden) , tot in filme se crede???