G4Media.ro

Zelenski: Rusia a încercat să inunde orașul Krivoi Rog

Telegram, Zelenski

Zelenski: Rusia a încercat să inunde orașul Krivoi Rog

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că atacurile cu rachete rusești asupra orașului Krivoi Rog din regiunea Dnepropetrovsk au fost o încercare de a inunda orașul, potrivit cotidianului ucrainean Pravda.

„Țara teroristă continuă să poarte război împotriva civililor. De data aceasta, rachetele [rusești] au lovit instalații hidrotehnice în încercarea de a inunda Krivoi Rog”, orașul natal al președintelui, potrivit unei postări pe Telegram.

Zelenski a adăugat că ocupanții ruși sunt capabili doar să semene panică, să creeze situații de urgență și să încerce să taie accesul oamenilor la energie electrică, căldură, apă și alimente.

Acesta a mai afirmat că invadatorii ruși vor primi „răspunsul și pedeapsa pe care le merită”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Putin rau si nenorocit! Totusi e bine ca nu a incercat sa umple Ucraina cu soldati canadieni si britanici, cum facea Zelea in februarie sau cum face guvernul „nostru” si in ziua de azi.

    • Nu, a încercat doar sa umple Ucraina cu soldați ruși și să o anexeze. Când nu a reușit în 3 zile a început să omoare civili, să distrugă toate construcțiile indiferent că sunt civile sau militare și să amenințe la fiecare doua zile că are nucleare și nu ii e frica sa le folosească daca nu e lăsat în pace.

      Mda, ai dreptate, mult mai puțin grav decât ce a făcut Zelenski…Ce a făcut Zelenski? Ah, se apăra doar. Groaznic. Cat tupeu pe el.

    • nickul e perfect, pentru ca CHIAR E VAI DE TINE!!!! vai de tine de te.mbel!