G4Media.ro

Zece companii mari de pe piața cărnii de pasăre, vizate de Consiliul…

Zece companii mari de pe piața cărnii de pasăre, vizate de Consiliul Concurenței pentru posibilă înțelegere pentru creșterea prețurilor

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație ce vizează un posibil comportament anticoncurențial în cazul a zece companii și a unei asociații care își desfășoară activitatea pe piața producției și/sau comercializării cărnii de pasăre din România, potrivit unui comunicat al instituției.

Companiile investigate sunt  Transavia S.A., Ave Impex S.R.L., Vis Agri S.R.L., Safir S.R.L., Avi-Top S.A., Avicola Buzău S.A, Avicola Dragoș Vodă SA, Avicod SA, Agricola Internațional Bacău S.A., Agrisol International RO S.R.L și Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR).

Consiliul arată că are indicii privind posibile înțelegeri și practici concertate facilitate de Uniunea Crescătorilor de Păsări pentru limitarea ofertei de produse, scopul final fiind creșterea artificială a prețurilor de vânzare.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cam așa se face business in Romania, mai ales în privința produselor agroalimentare. Mâncare scumpă și proasta, preturi crescute artificial lună de lună. Iar dacă cumperi carne de pui din România ar fi bine sa iei și un delikat sau alte prafuri sa pui in mâncarea gătită că să aibă gust de înaripată. I-aș întreba pe patrioții gen Aur sau Șoșoaca dacă le place carnea românească de pui.

    • Patrioții de la AUR și șoșoaca nu servesc carne de zburătoare. Le place să mănânca rahat, i-a dat de gust.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.