G4Media.ro

Volodimir Zelenski cere Occidentului să pună interdicţii de călătorie rușilor pentru o…

Sursa: Pexels

Volodimir Zelenski cere Occidentului să pună interdicţii de călătorie rușilor pentru o perioadă de un an: „Orice fel de ruşi… faceți-i să plece în Rusia”

Preşedintele Ucrainei a cerut Occidentului să impună ruşilor o interdicţie generală de călătorie, idee care a găsit sprijin în rândul unor state europene, dar a înfuriat Moscova, care a continuat cu o ofensivă militară dură în estul Ucrainei, comentează Reuters, citată de News.ro.

Ideea preşedintelui Volodimir Zelenski părea de natură să divizeze Uniunea Europeană, unde diferenţele cu privire la modul de a trata Moscova persistă de mult timp între unii membri din est şi vest.

Zelenski a făcut propunerea într-un interviu acordat Washington Post.

Volodimir Zelenski doreşte o interdicţie de un an de călătorie şi expulzarea ruşilor care trăiesc în Occident, astfel încât aceştia să poată trăi „în propria lume până când îşi schimbă filosofia”.

El a reclamat că sancţiunile impuse până acum Rusiei pentru a o pedepsi pentru invadarea ţării sale pe 24 februarie sunt prea slabe.

„Orice fel de ruşi… faceti-i să plece în Rusia”, a spus Zelenski, „Vor înţelege atunci. Vor spune: „Acest (război) nu are nimic de-a face cu noi. Întreaga populaţie nu poate fi trasă la răspundere, nu-i aşa? Poate”, a argumentat el.

Zelenski a mai spus că interdicţia ar trebui să se extindă şi asupra ruşilor care au fugit de la începutul războiului deoarece nu sunt de acord cu preşedintele Vladimir Putin.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Piticul galactic iar isi da in petic.

 2. 2 troli bolșevici mai sus la datorie!
  Cea mai bună măsură, de când a început agresiunea trebuia luată, orcii să stea la ei în ogradă, să viziteze China, India, țări din Africa.
  Nu au ce să caute bolșevicii în occident.

 3. Și se mai întreabă cineva de ce vorbea Putin despre,, denazificare ” ….

  • Cum e, noi ajungem in recesiune ca e războiul rușilor dar rușii pot sa se îmbuibe la all inclusive la paralia in Grecia. Nu ți se pare ciudat, bipolar și schizo? Nici sportivii nu ar trebui sa participe la competiții, nu ne bucurăm noi pentru victoria lor, rușii se bucura. Sa simtă ca e rău ce se întâmpla, ei sunt un popor care simte intens.

  • Volodea, da’ americanii au simtit? Au fost interzisi de la competitii? Le-a fost suspendata cursa din Formula 1? In toti cei 20 de ani de razbel in Iraq si Afganistan?

  • Acolo se scărmăna șiiții cu suniții. Dacă nu erau americanii acolo, erau rușii. Au rămas pe cont propriu, talibani. Sa vedem ce vor face pe cont propriu. Americanii s-au retras. Rușii s-au bătut cu afganii ani buni.

 4. Poate cea mai dementa declarație a lui Jelenski.

 5. Eu m-am cam săturat de năpârstocul ăsta măscărici, care confundă viaţa reală cu platoul de filmări al unui serial umoristic. În calitate de ce spune el întregii planete ce să facă? Are exact aceeaşi gândire ca Putler.

 6. Eu i-as lasa, dar musai in camere alaturate polonezilor iar in camerele lor doar posturi tv occidentale fara posibilitate de oprire.

 7. Nu e bine să nu i primești pe ruși în Europa că le pot veni idei sa se mute în Ucraina.

 8. Cea mai bună idee, să se spele mujici pe cap cu putinică și să ia și toți trolii gen Gogu și alte lepre la ei, care mor in cur.ul și de grija rusnacilor…

 9. Wannabe,de obicei adevărul e foarte simplu.Dacă nu ai înțeles până acum, tu și cei ca tine nu-l veți înțelege niciodată ….Dacă tot simțiți nevoia să mâncați c.acat faceți o pe bani…

 10. In timp ce noua occidentul ne impune norme peste norme, zurlinski cere și cere occidentului, într-o zi va impune occidentului. Cit despre norme europene de poluare……ce nu arde acolo , cine masoara, pe cine interesează ? Doar rablele second din Ro poluaeaza și uzinele inexistente.

 11. Tot nu a răspuns nimeni în comentarii ; care este deosebirea dintre rus și ukrainean, e altceva decit moldovean și oltean ?! Eu zic că tot una….fie din Siberia, ukraina, Estonia, r. Moldova tot rus

  • Comentariul tau ar fi de ras dacă nu ar fi de c.acat…

  • Și belarusul, și estonianul, toți balticii, kazahul, toți sunt ruși, si altaii? Mulți, trebuie sa fi avut mari insamantatori. Sau au avut unul pentru toate triburile, așa cum se dorește si azi. Freud zice , din culegerile lui pe teren, ca in triburi, fetele, in noapte nunții, treceau întâi pe la șeful de trib. Singura grija a lor era, in viața de zi cu zi, sa nu se întâlnească cu tac-su pe poteca, dacă era cu vodka in nas..

 12. Si ukrainienii pe care statu vostru corupt i-a lasat sa fuga din tara si se plimba prin Europa in loc sa lupte iar prostii si saracii mor pe front iar europenii saracesc. Aia de ce nu ii luati inapoi de ce ii lasa Eu sa se plimbe prin Europa.

 13. Pina acum Ur-sula și-a bătut su;7la de toate națiunile după cît a dus-o capu, iar demnitarii noștrii dragi i-au pupaciti pop… neața de au transpirat. Uite că tot polonii au singe și creier cer demiterea zeitei. Cu siguranță se vor alătura ungurii. Asta trebuia demisă înainte de a fi investită în așa funcție. Cit despre noi….ai noștri sint cu cei mari. Adică cel de grădiniță în bancă cu liceanul ….cine știe…poate al mic prostește pe al mare de un fum din chiștoc sa nu ramina doar cu privitul