G4Media.ro

Violeta Alexandru, mesaj despre susținătorii lui Cîțu: Eu nu mi-aş face un…

Violeta Alexandru, mesaj despre susținătorii lui Cîțu: Eu nu mi-aş face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunţă că îl susţine pe Ludovic Orban la şefia partidului, „singurul care s-a opus împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta şi care a suferit politic pentru verticalitatea lui”.

 • „Eu nu mi-aş face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu durează niciodată”, afirmă Violeta Alexandru.
 • „Dacă: – mi-ar fi teamă că doar agăţându-mă de o funcţie publică/politică contez şi eu în spaţiul public,- Ludovic Orban m-ar fi împiedicat cu ceva, pe mine, de câţiva ani membru PNL, să cresc natural în partid, prin forţele mele, inclusiv prin câştigarea încrederii membrilor, a colegilor pe care îi încurajez să creadă, în primul rând, în ei, să lucreze în echipă, să nu fie egoişti, – aş fi un om influenţabil, – aş fi nesigură pe mine că sunt capabilă să las ceva, cât de puţin, în urmă, prin muncă şi corectitudine, – nu aş avea experienţă de management de echipe care mă ajută să pot discerne între oameni serioşi şi oameni cărora nu le place munca susţinută ci şmechereala şi şefia pentru că vor confort, – nu aş avea încredere că lipsa de caracter îi doboară, mai devreme sau mai târziu, pe cei care nu au substanţă, – dintr-un motiv sau altul mi-ar fi constrânsă libertatea de a lua decizia pe care o simt corectă – adică nu aş fi un om de caracter ci o oportunistă, probabil că aş fi astăzi un om chinuit, care caută disperat soluţii care să îi garanteze că rezistă în politică”, afirmă Violeta Alexandru, duminică, într-o postare pe Facebook.
 • „Eu nu mi-aş face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu durează niciodată. Marile idei şi programe se pun în practică prin oameni. Dincolo de wow, contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat şi tăria de a te uita, în primul rând, la cum poţi face bine pentru oameni, punându-te pe tine pe planul doi. Aceste lucruri se văd pentru cine vrea să vadă”, susţine Violeta Alexandru.

Preşedintele PNL Bucureşti a mai anunțat și că îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului.

 • „Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, singurul care s-a opus împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta şi care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Ştiu că înţelege schimbările şi că respectă mesajul de îmbinare a experienţei cu noi perspective, mesajul de respect pentru cei care au tras pentru partid şi pentru România în cele mai grele momente, atunci când partidul decăzuse cu noutatea şi prospeţimea. Aceste lucruri care vorbesc singure despre el îl vor duce la victorie în toamnă”, conchide ea.

Context

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineața decizia de a candida la președinția PNL împotriva lui Ludovic Orban, precizând că partidul are nevoie de un suflu nou.

 • „Am decis să mă înscriu în competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Vă mulţumesc că sunteţi azi alături de mine, când fac acest anunţ important pentru partid, pentru România şi pentru mine. Am decis să mă înscriu pentru competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Le mulţumesc şi liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid şi care şi astăzi mă susţin şi fac parte din echipa mea”, a declarat duminică Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

El a amintit că în octombrie 2016 s-a hotărât să intre în politică.

 • „Liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL. Sunt liberal convins, un om care am trăit toată viaţa după principiile liberale. Le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Ştiţi foarte bine că doar liberalismul salvează România”, a spus Cîţu.

Florin Cîţu a subliniat că partidul are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, precizând că se va asigura că PNL va fi cel puţin opt ani la guvernare.

Citește și Florin Cîțu și-a anunțat intrarea în cursa pentru șefia PNL / Imagine de forță: Premierul, înconjurat de zeci de lideri liberali, Orban a ieșit singur din sediul partidului / Cine sunt liderii PNL care îl susțin pe Cîțu (galerie foto).

sursa: News.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Doamna Violeta A., in ceea ce spune titlul, a descris comunismul si evoluția politică ori prosperitatea unei generații.
  Să tot stai pe lângă „dinozauri”.
  Doamna Violeta, vă rog să îl luați acasă, pe domnul Orban. Iar dacă se va întâmpla să moară înaintea dvs. ,să îl îmbălsămati ca pe Lenin si să vă închinați lui, ca la moască.

 2. Felicitari dar basmele astea cu verticalitatea erau bune pe vremuri si daca nu era pandemia plus multe alte povesti de doi lei cu trogloditi si animale politice.
  Maturizati-va!

 3. Ei, si doamna Alexandru are si ea umbre prin biografie, dar adunătura de oportunisti, cepefisti, dan-diaconisti, lingai reconvertiti, turcani si bodisti, uselisti si băieți si fete de mamici si tătici cu „istorie” bogată din spatele lui Citu iti dă fiori, mai ales că se declară reformiști si ne vorbesc de o Romanika pe care o s-o modernizeze ei . 🙂
  Măcar mandolina a tinut-o pe-a dreapta, liberală , inca din anii 90, inclusiv pe vremea uselista gorghisto-romanista.
  Acum, eu nu stiu dacă mandolina poate să dea cu barda prin Romanika sau o s-o țină in sedinte nesfârșite până vine iar pesedimea la putere, dar adunatura citulista sigur nu va reforma nimic, doar se va insuruba bine in posturi publice bănoase, ei si toate neamurilor lor gorghiste, goruniste, abrudeniste, ignatiste si maresiste.
  Am trait anii 90 ca student, de aceea, mi-e greu să înțeleg cum a ajuns în America unul care n-a fost in stare să ia treapta a doua și admiterea la ASE. În America, plecau cu burse olimpicii internationali si cam atât în acei ani întunecati.
  E foarte interesant că nimeni nu vorbeste de biografia domnului premier din anii tinereții, inainte de revenirea in Romanika tuturor posibilitatilor.

  • Corect, foarte corect.

  • Corect! Guvernul Catu este cel mai slab guvern! Catu se remarca doar prin aroganta (nu degeaba este simpatizat de Iohannis, alt arogant), clientelism și impostura (este drept că și celelalte guverne au avut aceste metehne). In timpul guvernării Catu situația țării s-a deteriorat in continuare.

  • Trei usecurei, Doamne, si toti trei!
   Sunteti triumviratul de la Obregia! Un Cezar fara minte, un Crassus fara bani si un Pompei fara armata. Sunteti perfecti pentru a conduce tara cu ranga lui drula catre neomarxism si glo(a)balizare in zbor!

 4. Aşa, Şică, candidaţii să vină cu campanii pozitive, cu proiecte, fără dat la oase! Datul la gioale ȋl face Violeta Alexandru.

 5. Violeta de la PNL-Orban: „Dacă: aş fi nesigură pe mine că sunt capabilă să las ceva, cât de puţin, în urmă, prin muncă şi corectitudine,….”

  Ce-a „lasat in urma” aceasta oportunista NO NAME, de care 99% din Romania habar nu are cine este si ca exista!
  O trombonista marca PNL, ca toti sunt trombonisti si ipocriti si mincinosi si oportunisti!
  Unul, macar, nu e altfel!

 6. N am înțeles nimic, doar palma pe inimă și atât, cel cel puțin tovarășii aveau decența să nu l copie ca pe un babuin de circ 🤢🤮

 7. N am înțeles nimic, doar palma pe inimă și atât, cel cel puțin tovarășii aveau decența să nu l copie ca pe un babuin de circ, 🤢, 🤮 pe mrea iubitul jupân

 8. N am înțeles nimic, doar palma pe inimă și atât, cel cel puțin tovarășii aveau decența să nu l copie ca pe un bab uin de circ, 🤢, 🤮 pe mr ea na iubitul jupân de origine ar ia nă

 9. N am înțeles nimic, doar palma pe inimă și atât, cel cel puțin to var ăș ii aveau decența să nu l copie ca pe un bab uin de circ, pe mr ea na iubitul jupân de origine ar ia nă

 10. Ăștia e capitaliști cu dreapta la stânga 🤣 mă duc la buda pesta că nu mai pot după 3 jidvei mă misș pe mine de râs și binedispus ce sunt 🤐

 11. „… singurul care s-a opus împrietenirii cu PSD”? În ce galaxie trăiți, doamnă Violeta Alexandru? Când concubinajul cu PSD e vizibil și de pe lună? Cât despre postarea laudatio, cu fraze lungi, înălțătoare, cu accente exaltate… e de un penibil greu de digerat.

 12. Se pare ca intre Ludovic Orban si Violeta Alexandru relatia este apropiata de genul maestru-ucenic. Violeta Alexandru pare a avea si niste radacini cumane.
  Prea se aseamana la stil cu Nadia Comaneci.
  Istoria se repeta:
  1970 : Maestru Bela Karoli – Ucenic Nadia Comaneci.
  2020 : Maestru Ludovic Orban – Ucenic Violeta Alexandru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.