G4Media.ro

Vineri se deschide ”Bucharest Christmas Market” / Accesul în târg se va…

Vineri se deschide ”Bucharest Christmas Market” / Accesul în târg se va face pe bază de bilet

Primăria Municipiului Bucureşti dă startul sărbătorilor de iarnă vineri, când, în Piaţa Universităţii, la Târgul de Crăciun Bucureşti şi pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18,00, iluminatul festiv.

Elementele decorative sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, rond Piaţa Presei şi rond Beijing.

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, Creart deschide târgul simbol al Capitalei – Bucharest Christmas Market, eveniment care îşi propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima oraşului.

De vineri, începând cu ora 12,00, la târgul de Crăciun vizitatorii vor găsi zilnic (de luni până vineri de la 12,00 la 22,00 şi sâmbătă şi duminică de la 10,00 la 22,00) inspiraţie pentru cumpărături de sezon şi cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Anul acesta, evenimentul se va desfăşura în condiţii speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranţa vizitatorilor, a expozanţilor şi a personalului rămâne primordială. Astfel, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/ zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Cică „Bucharest Christmas Market“, oare se vor auzi și „caroale“, că cuvântul „colinzi“ precis pute și ăla? :)))))
  O sclifoseală de doi lei și englezirea asta.

  • Complexele primarilor din Bucuresti, ale celor ce dezvolta cartiere intregi cu nume englezesti, vezi si Sun Plaza ca Piata Soarelui suna urat. Banuiesc ca toti abia gangaie niste cuvinte in engleza. Ar trebui interzis prin lege la initiativa Academiei Romane. Ati vazut voi primari asemenea denumiri la Paris, Berlin, Budapesta? Incultura naste monstrii care ne conduc.

 2. Copiii nevaccinatilor nu au voie. Se vor uita printre zabrele.

 3. Sa vezi ce rămân cu produsele nevandute . In loc sa iasă pe plus , or sa iasă pe un mare minus :)))))))))

 4. Nu mi amintesc sa fi pus un alt primar taxa de intrat pe domeniul public la un târg de Crăciun, cel mai slab primar, imi pare rău că l am votat!

 5. Cum naiba accesul se face pe baza de bilet? Asta e ca mazăre care cerea bani acum mulți ani dacă vroiai să intri în Mamaia. Târg de Crăciun (pardon Christmas Market!!) pe baza de bilet nu am mai auzit.

  • Cum ma pe baza de bilet?adica platesc ca sa cumpar ceva sau nu?vai de capul vostru.
   Sper sa iasa pe minus acest „targ”.