G4Media.ro

Vilă de milioane de euro din Sibiu urmează să fie demolată /…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Vilă de milioane de euro din Sibiu urmează să fie demolată / Sentință definitivă a Tribunalului Sibiu / Proprietara a primit opt luni de închisoare cu suspendare

Tribunalul Sibiu a dat o sentință definitivă de demolare a unei vile construită pe Calea Dumbrăvii, vizavi de sediul procurorilor, în municipiul Sibiu, relatează Turnul Sfatului.

În urmă cu un an, Curtea de Apel Alba Iulia o condamna pe Cornelia Bratu la opt luni de închisoare cu suspendare, la muncă în folosul comunității și la demolarea vilei construită pe Calea Dumbrăvii în ciuda repetatelor notificări de oprire a lucrărilor și încadrare în limitele autorizației de construire.

Pentru punerea  în aplicare a sentinței judecătorești, Primăria Sibiu a angajat un executor, dar procedurile au fost oprite ca urmare a contestațiilor formulate de Bratu. Judecătoria Săliște – unde s-a judecat pe fond contestația – a respins acțiunea.

Iar săptămâna trecută și Tribunalul Sibiu s-a pronunțat asupra acestei contestații, respingând-o. „Respinge apelul declarat de apelanta , împotriva Încheierii civile nr. 381/28.04.2023 pronunţată de Judecătoria Sălişte în dosar nr. 1122/294/2022, pe care o păstrează. Definitivă”, se arată în minuta dată publicității de către Tribunalul Sibiu.

„Am vorbit cu avocatul și se pare că ar mai fi o cale de atac”, s-a limitat să declare proprietarul.

Istoria noii vile de pe Calea Dumbrăvii, numărul 27, începe în 2015, când clădirea de la respectiva adresă este cumpărată de Cornelia Bratu. Un an mai târziu, aceasta solicită și obține de la Primăria Sibiu autorizația de consolidare a casei și de extindere a spațiului de locuit și în volumul podului. Doar că, în loc de consolidare, proprietarii au demolat casa.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează