G4Media.ro

VIDEO&FOTO Tur virtual cu Selly, la „Beach, Please!” în ziua zero: Atracțiile…

sursă foto: Delia Dascălu/ G4Media

VIDEO&FOTO Tur virtual cu Selly, la „Beach, Please!” în ziua zero: Atracțiile festivalului pe lângă scenele de concert

Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly în mediul online, care este și co-fondatorul celui mai mare festival de hip-hop din Sud-Estul Europei le-a oferit jurnaliștilor participanți la conferința de presă de miercuri un tur al întregului teren unde se va desfășura a treia ediție a festivalului de muzică urbană ”Beach, Please!”.

”Beach, Please!” își deschide porțile miercuri, 10 iulie, la ora 16, în ziua 0, cunoscută ca ziua în care oamenii au timp să se acomodeze cu festivalul. În ziua 0, artiștii nu vor urca pe scena principală, ci pe celelalte trei scene ale festivalului. Festivalul se desfășoară în perioada 10 – 14 iulie, în Costinești.

Tot terenul unde se va desfășura festivalul urban are aproximativ 21 de hectare, lucru care îi va ajuta pe organizatori să mențină festivalul ”aerisit” chiar și în cele mai aglomerate zile. Scena principală împreună cu cele două zone destinate celor care au bilete VIP, poziționate în dreapta și în stânga main stage-ului ocupă aproximativ jumătate de festival, mai adaugă co-fondatorul ”Beach, Please!”.

Turul a debutat cu prezentarea scenei principale, unde vor urca peste 200 de artiști naționali și internaționali pe parcursul celor cinci zile de festival, pictată în stil urban, reprezentativă festivalului. Selly susține că main stage-ul celei de a treia ediții a festivalului ”Beach, Please!” este una dintre cele mai mari scene montate în România vreodată.

Andrei Șelaru se mai mândrește cu cele mai mari zone de VIP construite într-un festival vreodată, extinse pe 8000 de mp și cu capacitate de 9000 de persoane. Organizatorul mai declară că toate biletele VIP sunt stoc epuizat. 

Pe lângă celelalte trei scene aflate în festival, există numeroase activități pe care le pot face festivalierii. Au fost amenajate un skatepark, un teren de baschet, mini karturi care se tamponează, 15 aparate de dat cu pumul și o roată panoramică.

Alte atracții ale festivalului urban sunt numeroasele locuri instagramabile, precum instalații de artă create special pentru ”Beach, Please!”, precum și containerele pictate în stil urban de diferiți artiști profesioniști, amplasate în diferite colțuri ale festivalului.

sursă foto: Delia Dascălu/ G4Media
sursă foto: Delia Dascălu/ G4Media
sursă foto: Delia Dascălu

Co-fondatorul ”Beach, Please!” mai susține că au cel mai mare foodcourt de la un festival din Europa, cu numeroase feluri de mâncare pentru placul tuturor participanților.

sursă foto: Delia Dascălu/ G4Media
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Festival urban…pe plaja…A inceput duelul festivalurilor…Avem cel mai mare foodcourt de la un festival din Europa…Asteptam replica celuilalt festival care sigur o sa vina cu ceva „galactic”