G4Media.ro

VIDEO Viorica Dăncilă, o nouă gafă: a uitat cum îl cheamă pe…

VIDEO Viorica Dăncilă, o nouă gafă: a uitat cum îl cheamă pe premierul Estoniei în plină conferință de presă comună

O nouă bâlbă a premierului Viorica Dăncilă. În plină conferință de presă cu premierul Estoniei la Constanța, Dăncilă a uitat numele acestuia, amintindu-i în primă fază doar prenumele. După ce i-a pronunțat prenumele, Dăncilă a făcut o pauză lungă, s-a uitat spre consilieri și a adăugat și numele de familie al lui Jüri Ratas.

Vezi imaginile video (min. 0.50):

”Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferința comună, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziție de Guvern.

Cei doi premieri au suținut sâmbătă o conferință comună de presă la Constanța cu ocazia primului zbor direct între Estonia și România. Dăncilă și Ratas au ajuns împreună la Constanța venind din Estonia, unde premierul român a efectuat o vizită oficială.

Bâlba premierului a fost dublată de o gafă de protocol: drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greșit în sala de conferințe din Constanța. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. Juri Ratas a rearanjat corect drapelul țării sale.

Foto: Viorica Dăncilă la inaugurarea zborului Estonia – România (captură Youtube)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. De ce ne miram, cercetatorii au stabilit fără putință de tăgadă ca primatele inferioare au memorie scurta..!? Altfel sta situatia in cazul primatelor superioare, spre exemplu in cazul cimpanzeului: l-a surprins careva pe Orlando uitand programul orelor de clubbing…?

  • Esti culmea ! Femeia s-a simtit bine; zborul nu a fost excesiv de lung; toata lumea a fost amabila cu ea in avion, asa ca dupa ce a rontait alunele, nu i-a mai ramas suficient timp sa repete numele prim ministruluu estobian.

   PS. In ceea ce il priveste pe Fernando de la discoteca , acest riciard gere al Romanicii lui Dintidegrebla s-a stabilit inca de pe vremea lui Ponta, ca in timpul liber (adica intre 4 am si 2 pm, exceptie joia, este parlamentar si minizdru !

  • Ei, s-a fastacit si ea putin… dupa doua ore si jumatate in tetatet cu un domn asa amabil…
   Cand vii direct de la coada vacii este o reactie fireasca.
   Si asta e numai ce s-a putut vedea.

 2. Vasilico, alunele ti le-au servit calde ?

 3. Nu mai conteaza, tara e pe farash.

 4. Incearca ea ceva saraca,dar nu suntem pregatiti.Psd.ule rezolvati intai problemele interne apoi mergeti in exterior,nu avem drumuri,nu avem trenuri calumea si voi sperati si sperati…

 5. Brosele m-au fascinat de la inceputul investirii…

 6. Cine dracu’ i-a pus să-i de-a șampanie cotoroanței? Mai bine încercau cu lecitină.

 7. Nui de alta si nu as vrea sa judec pe nimeni , dar pentru mine a fost un discurs destul de jenant pentru faptul ca se supune ca cand o persoana ne reprezinta ar trebui sa cunoasca macar limba engleza , si nu sa aiba un traductor langa ea sa se opreasca la fiecare minut.

  • Pauzele sunt pentru a-si aduce aminte textul. Translatorul poate traduce sincron, iar unele greseli sunt firesti.
   Problema nu este sa ai sau nu translator (probabil ca este inclus obligatoriu in protocol).
   Problema este sa nu spui prostii, in oricare limba ai vorbi. Iar asta vine de la alta parte a creierului, nu de la aptitudini pentru limbi straine.