G4Media.ro

VIDEO Un român a făcut în Italia primele pizza cu foiță de…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Un român a făcut în Italia primele pizza cu foiță de aur / Le vinde cu 99 de euro, iar fiecare comandă e acompaniată cu melodia „We Are the Champions”

În Lido di Jesolo, lângă Veneția, există un restaurant unde se poate savura aur pur de 24 de carate la prânz și la cină, relatează Corriere della Sera. E produsă de un român.

Pizza „Mimi La Regina d’Oro 24K” de la restaurantul „Da Robert” este făcută cu mozzarella, sos de roșii, 200 de grame de burrata di bufala, frunze de busuioc și fulgi de aur, 100% comestibile. 99 de euro.

„Clientul trăiește un moment de glorie”, explică Robert Nedea, proprietarul restaurantului.

”Aurul este singurul metal comestibil pur și a fost întotdeauna un simbol al puterii. Chiar și mâncatul ei te face să te simți puternic, puternic”, completează el.

Ideea de a face pizza cu aur i-a fost sugerată lui Robert de către fiul său, Alessandro.

”În restaurantele din Dubai presară fripturile cu aur și le vând cu o mie de dolari. Ar trebui să facem asta și pe pizza!”, i-a recomandat fiul.

Robert a luat ideea foarte în serios, iar rezultatele se văd. Între patru și cinci clienți pe săptămână comandă cel mai scump fel de mâncare din meniu.

„Săptămâna trecută am vândut cinci într-o singură seară! De obicei sunt turiști străini, dar și oameni de afaceri locali și tineri care vor să exagereze. Cei care cumpără pizza cu aur o fac pentru a-i impresiona pe cei de la masă sau pe chelnerițele noastre, lăsând un bacșiș de minim 25 de euro. De asemenea, ei comandă de obicei și o sticlă de șampanie”, explică pizzerul. –

Fiecare pizza e servită cu melodia „We Are the Champions”, ca un ritual al localului.

”Dacă clienții acceptă, anunțăm întregul restaurant că au comandat-o”, spune românul.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. …Fiecare pizza e servită cu melodia ” Sa moare dujmanii mei „, ca un ritual al localului…

    • Manelisme…cred că ” valoarea mea, valoarea mea” este mai aproape de nivelul lor intelectual și cultural… valabil și pentru patronel, nu doar pentru clienți.

  2. Pandemia de manelism o va face uitata pe cea de covid. Va fi insa mai placuta, cu gust bunicel si va lovi nu sistemul imunitar ci pe cel financiar. Se mai si lauda patronul ca fiu-su a fost cel cu ideea. Vorba aia, viitor de aur țara are…

  3. eu sunt baiat sarac..nu folosesc decat argint coloidal pe paine :)))