G4Media.ro

VIDEO Un consilier PNL de la Sectorul 1, nervos pe Clotilde Armand…

Foto: Facebook / Adrian Oianu

VIDEO Un consilier PNL de la Sectorul 1, nervos pe Clotilde Armand că l-a chemat la muncă de 1 Martie: Nu îi pasă de valorile românești, a pus ședința expres azi ca să ne strice nouă bucuria bucuria sărbătorii de 1 martie în familie

Consilierul PNL Adrian Oianu de la Primăria Sectorului 1 a fost revoltat la ședința de consiliu local de miercuri, 1 martie, pe motiv că primărul USR Clotilde Armand i-a stricat confortul celebrării în familie a zilei care marchează venirea primăverii.

”România păstrează această tradiție de 1 martie și ne aduce atâta bucurie tuturor. Subliniez partea negativă a acestei zile în care doamna primar ne-a pus o ședință de consiliu pe 1 martie. Vreau să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești a acestui primar. Înțelegem că nu îi pasă de valorile românești. În orice zi putea să pună ședința, și ieri și mâine, a pus-o expres azi. Ca să ne strice nouă bucuria bucuria sărbătorii de 1 martie în familie. Și asta arată lipsa de respect, abuzul cu care ne tratează și felul dictatorial în care conduce primăria”, a declarat Oianu în debutul ședinței consiliului local.

Ședința de consiliu local organizată miercuri a durat 2 ore și jumătate.

Adrian Oianu este designer de modă.

Vezi mai jos momentul de la minutul 40.35:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. E greu sa arzi gazul degeaba si sa votezi la comanda ca o maimuțica.

 2. A fost 1 martie liber la stat si nu stiu eu?
  Nu de alta dar eu am lucrat 8 ore … si dupa aia m-am bucurat alaturi de familie ca doar n-am sarbatorit toata ziua de miercuri ca a venit 1 martie.
  Asta o fi ala care a impartit 100 de martisoare nu nu a avut timp sa pipaie toate fetele din primarie 🙂

 3. deci daca eu ca privat am lucrat , si lucrez, de 1, 8 martie inseamna ca nu respect valorile romanesti?
  bine v-a spus ghinea ” la munca putorilor ” de la PSDNLUDMR

 4. Bai designere, aici esti in slujba cetateanului, nu esti la tine la casa de moda! Putoare mica!

 5. De când mă știu, de 1 Martie n-a fost liber. S-a mers la grădiniță/ școală/ serviciu… și s-au dat mărțișoare colegelor, că dacă nu mergi, nici n-ai cum să dai. De când o fi intrat 1 Martie în valorile românești, respectiv în tradiția sărbătorilor în familie, laolaltă cu Paștele și Crăciunul?! Dar dacă prin ‘valori românești’ înțelegem lenea, descurcăreala, ciupitul, șpaga ș.a.m.d., se poate constata că în ultimii ani devenim tot mai ‘tradiționaliști’, cu tot mai multe zile libere la stat, în timp ce munca o dezavuăm ca ținând de valorile occidentului decadent.
  Consilierul de mai sus ‘lucrează’ la Primărie nu pentru cei care l-au ales, ci pentru el și familia lui, o ședință de consiliu într-o zi obișnuită de lucru părându-i o corvoadă.

 6. Nu înțeleg de ce ”consilieratul” ăsta nu poate fi voluntar iar respectivii consilieri să fie aleși dintre cetățenii model ai localității, cei care vor, evident. S-ar termina cu gâlceava politică la fiecare alegeri. Plătiți pentru că participă la o ședință-două pe lună ? S-ar face o economie imensă de bani și nu cred că lucrurile ar merge mai rău, dimpotrivă.

 7. oare cum ajung toti ,,artistii,, , ,,sportivii,, si ,,creatorii,, …mai mult sau mai putin mediocri sa primeasca bani de la mafia politica pesedepeneleudemere❓❓❓❓❓❓asta cu rochii ce calitati are sa decida ceva la primarie, sta drepti frumos cu genunchierele puse ❓❓❓❓❓❓❓

  • Subscriu la ce a scris Florin. Ce doamne fereste cauta puturosul asta sa reprezinte niste cetateni?! N-are de cusut ceva? Piate trebuie convocata a doua sedinta, maine pe 8 Martie, in care sa fie anuntata eliberarea lui sapcuta din functie.

 8. Ca pentru orice bugetar, dreptul la zi libera oricând și nu numai e sfânt. Ce nu înțelege doamna asta primariță?