G4Media.ro

VIDEO Un câine a înhățat microfonul unei jurnaliste TV din Rusia. Înregistrarea…

VIDEO Un câine a înhățat microfonul unei jurnaliste TV din Rusia. Înregistrarea a devenit virală

O jurnalistă din Rusia a trecut prin momente „dificile” în timpul unei transmisiuni televizate în direct după ce un câine i-a smuls microfonul şi a fugit cu el, declanşând o cursă de urmărire care i-a uimit crainicii din studioul de ştiri şi i-a emoţionat pe telespectatori, informează Reuters.

Nadejda Serezkina era pe punctul de a-şi începe intervenţia în direct la postul Mir TV despre încălzirea vremii în Moscova în momentul în care Martin, un câine din rasa Golden Retriever, a făcut un salt în aer, a înhăţat microfonul şi a fugit cu el.

Jurnalista TV a pornit pe urmele câinelui care, în cele din urmă, a dat drumul microfonului. Serezkina şi-a reluat intervenţia în direct în timp ce îl mângâia pe noul ei prieten patruped.

Înregistrarea ce prezintă acel moment insolit, care a avut loc joia trecută, a devenit rapid unul dintre cele mai populare videoclipuri de pe canalul de YouTube al postului Mir TV, unde a generat aproape 500.000 de vizualizări într-un interval de patru zile.

Sursa: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Dacă spunea prostii …bravoo ham ham e mare nevoie de tine pe la noi…RTV..A3 TVR B1 ETC

  2. Cred că potaia era Putin , supărat fiind pe „puținul” timp de antena alocat de maica rassia !

  3. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  4. Imaginea e de pe Colina Vorobiov, fostă din 1935 a lui Lenin. În faţă, Stadionul Lujniki, în spate, Universitatea Lomonosov, în stânga, Biserica Sfânta Troiţă. Îşi dau întâlnire la acest belvedere posesorii de motociclete de fiţe sau de dulăi dresaţi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.