G4Media.ro

VIDEO TRAILER Filmul ”Oameni de treabă”, care a câştigat la Gopo, în…

Sursa Foto: Facebook/ Oameni de treabă

VIDEO TRAILER Filmul ”Oameni de treabă”, care a câştigat la Gopo, în topul celor mai vizionate pe Netflix

Filmul Oameni de treabă, care a câştigat premiul Gopo pentru cel mai bun lungmetraj, este în topul celor mai urmărite filme pe platforma Netflix. Producţia regizată de Paul Negoescu a intra pe Netflix pe 25 aprilie, iar în doar trei zile a reuşit să fie prima în topul celor mai populare titluri de pe platforma de streaming, informează Paginademedia.ro

Pe lângă cel mai bun lungmetraj, Oameni de treabă a luat premii şi la secţiunile:

Cel mai bun actor în rol principal – Iulian Postelnicu,
Cea mai bună regie (Paul Negoescu),
Cel mai bun scenariu (Radu Romaniuc şi Oana Tudor),
Cel mai bun actor în rol secundar (Vasile Muraru),
Cel mai bun montaj (Eugen Kelemen),

Despre film:

Oameni de treabă, o comedie neagră ce spune povestea unui poliţist din mediu rural prins într-o serie de întâmplări nefaste ce îl obligă să ia decizii importante, a avut premiera internaţională în 2022 la Festivalul de Film de la Sarajevo şi a fost selectat în peste 20 de festivaluri internaţionale.

Distins cu Marele Premiu „Golden Atlas” la Festivalul Internaţional de Film de la Arras (Franţa), Premiul pentruCel mai bun regizor în cadrul Leskovački Internacionalni Festival Filmske Režije, Serbia (Wild Film selection) şi Premiul special al Juriului la Festivalul Filmului Francofon de la Namur (Belgia), filmul este produs de Papillon Film şi Tangaj Production (România) în coproducţie cu Screening Emotions (Bulgaria) şi Avanpost Production (România).

Pentru interpretarea sa, protagonistul Iulian Postelnicu are în palmares două premii obţinute la Festivalul Internaţional de Film de la Cottbus (Germania) şi Festivalul Internaţional al Filmului Francofon de la Namur (Belgia).

Alături de Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian şi Crina Semciuc, din distribuţie mai fac parte actorii Oana Tudor, Daniel Busuioc, Anne Marie Chertic, Radu Ghilaş, Cezar Amitroaei, Lenuş Teodora Moraru, Alexandra Vicol, Ioan Creţescu, Petruţ Butuman, Marius Rusu, Bogdan Horga, Gheorghe Frunză, Irina Mititelu, Andrei Stehan, Vitalie Bichir, Cătălin Mîndru şi Delia Lupaşcu. Filmul a avut premiera naţională pe 25 noiembrie 2022.

Platforma Netflix a făcut deja o tradiţie în a atrage cele mai importante filme româneşti. Numai luna aceasta platforma a adăugat patru filme româneşti.

Filmul Taximetrişti, cu Alexandru Ion, care a intrat pe Netflix pe 12 aprilie, a urcat rapid în topul celor mai vizionate producţii de pe platforma în respectiva săptămână.

De altfel, filmul se găseşte încă în top 10, pe poziţia a treia.

Sursa: Paginademedia.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Premiile care se decernează în prezent, sunt pentru a promova filmele știind cum sunt. Adevarul este că nu e cine știe ce capodoperă. Nu se mai fac așa cum era odată. Nu se ridică la nivelul generației de aur ai actoriei. Nu mă impresionează deloc.