G4Media.ro

VIDEO Televiziunea de stat din Grecia difuzează sfaturi despre cum să furi…

captura twitter

VIDEO Televiziunea de stat din Grecia difuzează sfaturi despre cum să furi benzina din rezervorul mașinilor: „Nu este ceva teribil de complicat”

Televiziunea de stat din Grecia a stârnit critici și ironii după ce a difuzat o emisiune în care a arătat telespectatorilor cum să fre benzina din mașini, în contextul în care prețul combustibilului a crescut vertiginos, potrivit The Guardian.

„Nu este ceva teribil de complicat… nici măcar nu aveți nevoie de un tub special, chiar și un furtun pentru balcoane este suficient”, a declarat reporterul postului, Costas Stamou, în timpul emisiunii de știri matinale Syndeseis, difuzată de ERT.

După ce demonstrează metoda, un mecanic auto arată apoi unde poate fi străpuns rezervorul de combustibil al unei mașini pentru a fura carburantul.

 


„Sunteți în toate mințile? Le dați oamenilor sfaturi despre cum să fure benzină?”, a comentat un utilizator pe Twitter. Un altul a glumit: „După tutorialul despre două moduri de a fura cu ușurință benzină, ERT pregătește acum noi îndrumare despre cum să deschizi lacăte și să furi portofele”.

Un videoclip mixat de site-ul satiric grec Luben fusese vizionat de peste 170.000 de ori până joi. Alte 32.500 de persoane au văzut segmentul original pe Twitter.

Prețurile la carburanți au crescut constant în Grecia în ultimele luni, miercuri, la Atena, prețul mediu al benzinei simple fără plumb depășind 2,37 euro pe litru, iar în Rodos și în insulele învecinate, peste 2,50 euro.

Autoritățile grecești au rezistat solicitărilor de reducere a taxelor la carburanți, optând în schimb pentru subvenții de 30-50 de euro pentru proprietarii de mașini și motociclete cu venituri mici.

Rata anuală a inflației în Grecia a ajuns la 11,3% în luna mai, un record al ultimilor 29 de ani.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Amatori. Romanu iti fura masina de tot.

    • CONATIONALII lui dancu AU FURAT MOTORINA DE DOUA MILIOANE DE EURO DE LA AMERICANI.

    • Amatori .. Nãstase a vândut SNP Petrom (cu toate rezervele naturale de petrol al României) pe câteva sute de milioane (probabil cu mult mai putzin decât spãgile psdeilor) 🔥💣

  2. Pe mine nu ma surprinde.Suntem in Balcani,zona eminamente ortodoxa,care secole la rand a supravietuit invaziei musulmane,folosind si aceste metode.Multitudinea faptelor negative este atat de mare incat,ca o rezultanta,aceasta emisiune pare fireasca,cu toate ca s-au scapat caii.Desi n-a fost bolsevizata,nici Grecia nu este o exceptie mare de la comportamentul celor de la nord de aceasta.

  3. Ce descoperire, stiri de toată jena.

  4. Si clepto birocrația are o problemă , întrucât hoardele de cleptocrati din UE sunt ținute in puf cu banii din taxele exagerate pe combustibil! Vrei să nu fie colaps, pui zero taxe si măcelărești hoardele de clepto birocrați! Așa bugetul stă in picioare! Dacă nu, e anarhie sau faliment si nu dă bine niciuna in contextul luptei cu Rusia!