G4Media.ro

VIDEO Târgoviște, oraș închis pentru mitingul PSD / Câteva zeci de protestatari,…

VIDEO Târgoviște, oraș închis pentru mitingul PSD / Câteva zeci de protestatari, flancați de forțele de ordine, scandează „PSD, ciuma roșie” / Dragnea: Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie ca să acopere zornăitul banilor în buzunarele românilor

Municipiul Târgoviște a fost, duminică, un oraș închis pentru desfășurarea mitingului PSD. Polițiști au fost plasați la intrările din oraș și nu au lăsat nicio mașină să intre în municipiu în afara celor care îi aduc pe social-democrați la miting.

De pe scena manifestației electorale, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut că modificările aduse de majoritatea parlamentară legislaţiei din Justiţie au fost făcute pentru a schimba „legile strâmbe” şi pentru ca „în România să fie dreptate şi fiecare om să beneficieze de o justiţie dreaptă”.

De asemenea, Dragnea a mai susținut că președintele Klaus Iohannis „şi ai lui” au început să facă „gălăgie” pentru a acoperi „sunetul creşterii economice”.

Galerie foto de la mitingul PSD de la Târgoviște (Inquam Photos / Octav Ganea):

G4Media.ro a transmis în regim de live text principalele momente și declarații de la mitingul PSD de la Târgoviște:

UPDATE ora 13.20: Liviu Dragnea susține un discurs la mitingul PSD, lansând un atac virulent la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că, împreună cu partidele înființate de securiști, duce un război pentru a pune România la picioarele „stăpânilor lor” și pentru a acoperi sunetul creștererii economice, al „zornăitului banilor în buzunarele românilor”.

Declarațiile lui Liviu Dragnea:

 • Am venit în fosta capitală cu curaj.
 • Toți strămoșii noștri s-au bătut pentru acest pământ și pentru ce ne batem și noi azi: pentru demnitate, libertate, mândrie, respect. Chiar dacă armele lor erau mai grele, ale noastre sunt mai ușoare, dar armele adversarilor sunt mult mai periculoase
 • Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeți că Iohannis are vreun proiect de țară, vreun gând bun pentru România?
 • Ei fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă tot mai tare: sunetul creștererii economice, este zornăitul banilor în buzunarele românilor, e mașinăria de guvernare PSD care s-a pus în mișcare
 • Să mâncăm românește ca să votăm românește
 • Și Iohannis a realizat ceva în industrie: industria urii, pentru că acest om nu își poate iubi țara
 • Noi vrem să câștigăm la vot, Iohannis vrea să câștige cu procurorii. Noi mereu vom respecta rezultatului votului, Iohannis va dori să-l răstoarne. Noi guvernăm, Iohannis blochează. PSD construiește, Iohannis și ai lui dărâmă. Noi creștem România, Iohannis o blochează
 • Tot timpul PSD dă, Iohannis și ai lui ia, au blocat pensii, au tăiat salarii
 • Nu cumva Iohannis și oamenii lui, acele partide de securiști care îl susțin vor ca această țară să fie slăbită? Pentru că vor să o pună la picioarele stăpânilor lor.
 • Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligați să-l ducem și să-l câștigăm. Credeți că poate? Ăsta nu poate să țină minte două întrebări: hal de președinte al unei țări, făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la tv? La Ceaușescu, ne-am întors cu 30 de ani în urmă
 • Am mărit salariile pentru dascăli, pentru medici și au început medicii să se întoarcă, modernizăm spitale pe care ei le închiseseră, modernizăm mii de școli în România
 • Nu renunț
 • Am modificat legi pentru că a trebuit să modificăm legile strâmbe și fiecare să beneficieze de o justiție dreaptă
 • Am început să demascăm odioasa mașinărie de poliție politică care a fost construită în această țară și care a fost dusă la apogeu de Iohannis și o vom distruge, oameni buni!
 • Vrem să avem pe mesele noastre hrană sănătoasă, hrană românească, pentru că asta merită România
 • S-a vorbit mult despre dublul standard: produse bune în vest și produse proaste la noi. Toate multinaționalele care vând produse în România ce au zis: românii sunt proști, pot fi lada de gunoi. Uite că nu mai vrem și de aia am făcut o lege care să-i pedepsească! Nu mai acceptăm să fim batjocoriți! Nu mai acceptăm să fim conduși de rețelele lui Macovei și Iohannis
 • Pe 26 mai să mergem la vot și să votăm pentru România! Votați PSD! Votul nostru îl dăm pentru a apăra tot ceea ce românii au câștigat până acum

UPDATE ora 13.00: Mitingul PSD a început. În premieră, PSD nu transmite mitingul live pe Facebook. Premierul Viorica Dăncilă nu participă la miting.

Televiziunile Antena 3 și RTV au transmis un fragment din discursul Rovanei Plumb, care a susținut că PSD vrea și poate „să se bată” pentru România în Parlamentul European.

UPDATE ora 12.00: Câteva zeci de protestatari anti-PSD sunt în Târgoviște. Ei sunt flancați de forțele de ordine, astfel încât să nu poată ajunge în apropierea simpatizanților social-democrați și să nu interacționeze cu aceștia.

Protestatarii scandează „PSD, ciuma roșie”.

Municipiul Târgoviște este, duminică, un oraș închis pentru mitingul PSD. Polițiști au fost plasați la intrările din oraș și nu lasă nicio mașină să intre în municipiu în afara celor care îi aduc pe social-democrați la miting.

Accesul în Târgoviște este permis numai pentru simpatizanții PSD, potrivit Epoch Times Romania.

Mitingul este programat să înceapă la ora 12.00, iar la acesta va fi prezent și liderul PSD Liviu Dragnea.

La precedentele mitinguri electorale ale PSD au fost prezenți și protestatari anti-PSD. La ultima acțiune publică a lui Dragnea, la Topoloveni, jandarmii i-au luat cu duba pe cei zece protestatari anti-PSD.

Poliţia Locală Târgovişte a informat că, duminică, între orele 10.00 – 16.00, vor fi închise circulaţiei auto 14 străzi din municipiu, în contextul mitingului electoral al PSD.

„Având în vedere adunarea publică ce se va desfăşura în data de 19.05.2019, Poliţia Locală Târgovişte informează că, pentru realizarea dispozitivului şi asigurarea măsurilor de afluire şi defluire, mai multe străzi vor fi închise circulaţiei rutiere în intervalul orar 10,00 – 16,00. (…) Restricţiile de circulaţie se realizează conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicată. Dispozitivul de protecţie va fi dimensionat în funcţie de numărul de participanţi la această adunare”, precizează Poliţia Locală Târgovişte, citată de Agerpres.

Conform sursei citate, străzile închise sunt: str. Grigore Alexandrescu – integral, str. Col. Băltăreţu – sectorul cuprins între intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu şi str. Poet Gr. Alexandrescu, bd. Regele Carol I – sectorul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi bd. Mircea cel Bătrân, bd. Mircea cel Bătrân – integral, bd. Libertăţii – integral, str. Stelea – sectorul cuprins între intersecţia cu bd. Libertăţii şi str. Calea Domnească, bd. Independenţei – integral, str. Lt. Stancu Ion – integral, str. Calea Bucureşti – sectorul cuprins între str. Calea Domnească şi str. Calea Ialomiţei, str. Calea Domnească – sectorul cuprins între str. Calea Bucureşti şi intersecţia cu str. Constantin Brâncoveanu, str. Cpt. Andreescu – integral, str. 9 Mai – de la intersecţia cu str. Avram Iancu până la intersecţia cu bd. Independenţei, str. Justiţiei – integral, str. Gimnaziului – integral.

IPJ Dâmboviţa recomandă pentru adunarea publică de la Târgovişte: „Adoptaţi o conduită preventivă! Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observaţi persoane cu un comportament agresiv, îndepărtaţi-vă de acestea şi informaţi efectivele din dispozitivele de ordine publică. Nu intraţi în discuţii contradictorii! Nu consumaţi băuturi alcoolice, mai ales în locurile publice! Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!”.

De asemenea, se cere prudenţă la volan când maşina trece pe lângă un grup mai mare de oameni şi să se semnaleze la 112 orice situaţie de urgenţă.

„Dacă poliţiştii sau jandarmii vă cer documentele de identitate, colaboraţi cu aceştia. Activităţile de verificare sunt efectuate pentru siguranţa dumneavoastră. Nu forţaţi barajele impuse de poliţiştii rutieri. Acestea au rolul de a proteja vieţi şi a preveni accidentele de circulaţie. Manifestaţi înţelegere şi respectaţi indicaţiile şi semnalele poliţiştilor cu privire la rutele ocolitoare. Semnalaţi orice situaţie de urgenţă la 112 sau la cel mai apropiat poliţist din teren”, arată IPJ Dâmboviţa.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

77 comentarii

 1. De ce oare s-or izola atât? Ei atât de adulati de lume le e teamă de câțiva #reziști? Scopul este de fapt de a nu mai permite interviuri în rândul betivilor,boschetarilor,asistatilor și analfabetilor aduși cu arcanu. :)))

  • Vor scanda slugile PSD sa auda slugile PSD si atat, fiindca niciun om cinstit nu va putea intra.

   Cam asa era si inainte de ’89, se laudau comunistii pe ei, singuri.

  • E grav ! Dictatura PSD-ista e la ușa noastră !
   Ieșiți cât mai mulți la votare, că de altfel e groasă .
   # muie PSD
   # fără penali

 2. E panica mare la PSD, daca inchid un oras pentru cei care nu se inchina la partid.

 3. Se tem de razbunarea lui Ceausescu.

  • Sa stii ca asta e blestemul lu ceausescu, sa sfarseasca la fel de patetic…

 4. După miting se merge la zid pentru execuții?

  • Corbii lui Iliescu se tem de zid.

  • Eu am și o întrebare legată: după execuții se tencuie și se vopsește zidul sau se lasă așa cum e, pentru ca generațiile viitoare să vadă și să învețe?

  • @scara
   Am pus „stihul” cu Gutza pe hartie, il poti citi dupa 19.30 trecute fix !

  • Noi, romanii avem un proverb…
   „De ce ţi-e frică nu scapi!” este o veche zicală românească, plină de adevăr şi foarte profundă.
   Asta, pentru, aducere aminte, draga daddy!!

  • @un domn,
   Atunci 19,30 trecute fix sa fie, cu toate ca ma frig copitele de nerabdare sa ajung cat mai repede si sa-i strig vreo doua, cat sa se auda pana la Targoviste…

  • Nu inca. A dat cateva dispozitii pt a imbunatatii conditiile de la zid si a incropit o procedura prin care se interzice sa se traga in capul condamnatului!
   Asta pt ca nu trebuie sa vada nimeni ca in capul lui nu e nimic altceva decat hotie.

 5. Da, intre ora 10 si 16, Targoviste se intoarce in era pcr si ceausescu, de aceasta data cu psd si draknea. Este un oras capturat azi Targoviste, ai zice ca este imposibil sa se intample asa ceva, dar uite ca e posibil. De azi mai avem fix 6 zile, si cine nu iese la vot sau voteaza psd-alde-udmr, clar ca e un hot sau un idiot, dupa astfel de manifestatie.

  • Nu votăm psd???

  • Ba da, daca aveti nevoie atat de mare de cei 100 de lei, dar sa nu uitati sa votati si cu ALDE, sa fie coalitia mai puternica in Parlamentul UE…

 6. tare de tot ! Citat din recomandarile politiei pentru mitingul din Targoviste „Protejaţi-vă bunurile! Nu le lăsaţi nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde!”.

  • Un intreg grup infractional de condamnati penali si dubiosi implicati in activitati de crima organizata descinde in oras, alerta maxima, aveti grija la portofel.

  • Pai si nu au dreptate?? Pe scena vin infractorii!

  • Grupul infractional numit partid atata stie :sa minta, sa fure, sa foloseasca forta si institutiile statului, sa tina prostimea in incultura si saracie. PSD la cosul de gunoi al istoriei , flausatul judecat, pentru cat ne-a abuzat !

  • Subconștientul,bată-l vina!!!

 7. Nu ne intereseaza politica mincinosilor astora. Ajung acolo majoritatea celor care sunt incorecti. Vor sa orinda si ei ceva. Nimeni ni merge acolo sa faca ceva pentru oameni. Pentru bineke tarii acesteia. Chiar nu ma intereseaza politica nici unui partid, indiferent cine este si ce promite. Mint cu nerusinare, nu urmaresc decat interese proprii…S- a vazut in cei 30 de ani de la asa zisa Revolutie. Nu ne- am schimbat mare lucru. Educatia la pamant, nu se respecta legea, nu este aplicata pentru a se respecta. Rusine…

 8. Asta înseamnă să fii mafiot și rupt de realitate, rupt de interesele românilor …
  Să faci mitiguri doar pentru cozile de topor ale PSD & ALDE, înseamnă că cei care te-au votat sunt marginalizați …
  Fie-ți țărâna ușoară PSD & ALDE …

 9. Cum adica access permis in oras numai pt masini psd?

  • Asta au vrut romanii cand n-au fost la vot in 2016, sa fie segregati.

   De o parte elita PSDista, de cealalta parte oamenii cinstiti.

 10. PSD = FSN = Grupare Criminala, mostenitorii celor care au ucis in 1989

  HOTI, HOȚI, HOȚI, berfasi si complici, gunoaiele si scursura societatii, plus brutele jandarmeriei, plus bugetarii puturosi cu salarii nesimtite. Oamenii onesti nu pot fae partte di aceasta galeata de zoaie numita PSD:

  • Ești complet pe lângă, Alex. Fsn-ul și Psd-ul lui Iliescu, Năstase și Ponta nu mai are nimic în comun cu Psd-ul lui Dragnea. Pe vremea aia treaba era condusă de sekuriști, din umbră. A trebuit să vină mustăciosul din Teleorman, la 30 ani de la revoluție, să-i pună cu botul pe labe. De-aia sunt atât de nervoși și îl demonizează în halul pe care-l vedem. Iar voi, rupți de realitate, puneți botul la propaganda lor.

  • Hahaha, noi rupți de realitate! Draknea folosește aceleași manevre comuniste de prostire a populației ca și înaintașii din FSN
   Draknea a vrut sa fie cu serviciile , dar aceștia i-au dat cu flit ( sorici la SRI, poze cu SRI și DNA,etc)! De asta vrea acum sa se răzbune pe servicii și să le „pună cu botul pe labe”, cum zici tu
   Da, exista niște diferente, Iliescu și Năstase au fost mai culți și mai emancipați, Draknea și gașca de acum e formata mai mult din șarlatani, găinari, borfași și analfabeti
   PSDul de acum e un FSN mai cocalarizat, care nu fura pe ascuns, ci la vedere ( baronii locali îmbuibați și rupți de realitate). Iliescu era nițel mai „democrat” ( cel puțin pe față) fata de borfașul asta de Teleorman care, daca a văzut că e tras la rspundere și nu poate negocia cu „serviciile”, acționează că un lup prins în capcana și se zbate să iasă- acum dărâmă toată țara numai sa scape el
   Iliescu mai avea ce discuta cu diplomații străini, pe când cocalarul de Draknea e un mincinos ocolit de toată lumea civilizată

  • Și încă o diferență: se pare că Iliescu a fost mai „politician” decât Draknea, cel care a văzut politica mai mult un mijloc de îmbogățire peste măsură, a furat sute de milioane de euro
   FSNul a fost mai mult un partid comunisto-socialist, pe când PSDul este mai mult un grup Infracțional organizat-GIO (decât în partid de o anumită culoare)

  • @Gabi,
   Vrei să spui că de data asta „lupul” și-a schimbat și năravul nu doar mustața? Înțeleg că fură pentru o cauză nobilă și nu ca s-o țină pe Irinuca ca pe o prințesă și să-l facă pe Valentin Intâiul Porkar al țării…!? Dar totuși, de ce preferă să fure de la copiii sărmani și nu fură de la…barosani? Înțeleg. Fură de la copiii sărmani pentru a se antrena, sau cum se mai spune in branșă: „ca să-și facă mâna”, iar după ce va fi bine antrenat va fura de la toată lumea, fără discriminare…Atunci îi urăm:” Hoție antranantă și după faptă și răsplată, adică…pușcăria să-i înghită zilele…!”

  • Ce sens are sa îi răspundeți unui spălat pe creier psdist ? Orice latrinoid poate înșira sloganuri de la A3 ore în sir, nu mai pot fi reparați, au creierul distrus. Argumentele nu au sens pentru psdisti

 11. Este foarte grav daca au ajuns sa inchida un oras si sa controleze politia si jandarmeria romana dupa bunul lor plac. Mafia formata din acei oameni din PSD este periculoasa. Incredibil.

  • Sefii Politiei si Jandarmeriei din Targoviste maine ar trebui dati afara, pentru ca au pus cele doua institutii nationale in mana unui partid si-a unui om. Cat de cretin poti fi ca sa faci asa ceva???

 12. incredibil!!!
  poate se vor ivi cativa voinici. sa calce pe ei.
  fmmm!

 13. Peste 50.000 de oameni acolo. Ieri la PNL au fost vreo 10000, la discursul lui Werner mai erau vreo 3000 maxim.

  • ai uitat sa-ti iei pastilele

  • A venit si Marduk, fostul Spawn, aceeasi sluga PSD.

   Partidul tau, in mod oficial, nu mai asculta cetatenii, refuza sa transmita evenimentul pe Facebook pentru a nu mai auzi injuraturile cetatenilor.

   Dragnea e ca Hitler la sfarsitul filmului Downfall, un paranoic in buncar.

  • @Marduk – inchide gura cu toti dintii ca balesti!

 14. ARTICOLUL 25
  (1) Dreptul la liberă circulaţie, în ţară şi în străinătate, este garantat. Legea stabileşte condiţiile exercitării acestui drept.

 15. Mai sunt cite unii gen „gabi” care incearca sa ne explice precum ca un popor.intreg wste rupt de realitate. Zau ? Dar voi cei care ati cistigat alegerile cu 18 % oare de cw sunteti rupti ? Vi se pare normal ca in sec XXI o mina de borfasi sa aju ga sa faca cea ce fac ? Da vi se pare normal pt. Ca in general sunteti din aceasi categorie cu ei . Categoria 5X PUSCARIE O MINA XE MAFIOTO CARORA A I EPUF SA LE TREMURE CHILOTII ALBI DAR MARO IN DOS. LA VOT SI UN SUT IN CUR ATIT DE TARE INCIT SA RAMI A FARA AMIGDALE

 16. DEX: Un PNL-ist este un PDL-ist în convalescenta.

 17. @Gabi:nu știu câți ani aveți,unde locuiți,cu ce vă ocupați sau v-ați ocupat,dar trăiți absolut degeaba în mileniul 3,cu acces nestingherit la informație!V-ați concesionat mințile și dorința de informare canalelor de dejecție media A3&Ghiță TV,gândesc slugile celor doi proprietari borfași,în locul dvs.
  Când iau la cunoștință că există specimene ca dvs.,Gabi,înțeleg încă odată de ce România este statul din care cetățenii(cei mai harnici și mai inteligenți) emigrează în număr uriaș.
  Vai nouă,celor care nu putem pleca,din varii motive,și trebuie să trăim după cum place unor îngrămădiți mancurtizați!

 18. Sunt curioasă până când va ține „vraja” PSD asupra sudului.
  Nu se poate să nu priceapă și oamenii din partea aceea a țării că PSD este un Partid al SubDezvoltării ptr.că este condus de o haită de haimanale,derbedei,borfași,boarfe,semianalfabeți și tâmpiți.

 19. Daca am fi un popor mai inteligent, nu avea parte de atatia banditi si nerozi la cunducerea tarii.

 20. Rușine!!!
  După 30 de ani de democrație avem mai multe restricții decât în comunism.
  Ieșiți fraților și votați!!!

 21. Razboi total intre hoţi. Dragnea fraternizeaza mafioţii iar Iohannis ii dezbina.

 22. Mama ce stampila grea am !

 23. E zonă de carantină? Pericol de gripă porcină?

 24. Dragnea: cel mai mare bădăran pe care l-a dat politica românească. Va fi greu de egalat în următorul secol…

 25. Justitia PSD: „Am modificat legi pentru că a trebuit să modificăm legile strâmbe și fiecare să beneficieze de o justiție dreaptă”. Sa ne spuna Daddy si institutiile statului responsabile de ce nu s-au constituit minorii DGASPC Teleorman afectati de actiunile lui Daddy si DGASPC in parti civile? Suferinta acestora nu va fi platita de nimeni. Acesti copii au fost neglijati prin lipsirea de asistenta chiar de catre cei platiti sa ia masuri impotriva neglijentei si nu vor beneficia de efectele justitiei drepte pentru ca nici o institutie abilitata sa ii reprezinte nu a facut-o in procesul lui Daddy

 26. acalmatii !! la mitingul psd :
  drac nea liviu te iubim ,
  ca ca tine nu gasim,
  drac nea liviu te iubim ,
  ot ca tine nu gsim!!!
  ura, ura, ura.

 27. Oameni buni, a inceput sa le fie frica. Un proverb spune:” sa nu mearga in padure cine se teme de frunze”, iar fricosul este pe jumatate invins. Tara este padurea, iar noi suntem cata frunza , cata iarba. Haideti la vot!!

  • Deja se știe,
   Dragnea la pușcărie!
   E.U. YES la VOT!
   Pentru ca încă mai pot.
   Jos dictatura PSD!

 28. Este cumplit, o situație gravă, daca au ajuns până aici! Sa închidă un oras! Feuda lor! Târgoviștea este moșia lor? Imagini demne de epoci trecute, miliție, cordoane, garduri, grilaje! Pe arterele principale au avut permisiunea sa treaca doar haitele plătite, venite din zonele rurale, din zonele sociale de periferie …

  • Si toti retardatii. Am trecut pe langa o femeie care vazand o asistenta dupa ambulanta a intrebat-o daca tine cu PNL-UL. Oare atat de retardat sa fii sa nu iti dai seama ca acea costumatie este a unui doctor/asistente dupa ambulanta?

 29. In sfarsit, o masura justa

 30. Io crez că mulţi din cei aduşi la miting, care acum scandează la comandă Dragnea şi cu pesede, Inimile noastre ie, vor cânta cu multă însufleţire, ultimul hit al anului:
  Puşcărie, trei capace, Unde pesedeii zace

 31. credeti ca o sa castige?
  se vede clar un Liviu Dragnea determinat sa dea lupta si sa limiteze pierderile.
  eu nu imi dau seama, ar putea avea scadere de 10% vs medie sondaje.
  in 2014 au luat 2 milioane de voturi, ar putea lua undeva la 1milion – 1 milion jumate
  din alea 2 milioane de voturi UNPR-PC sunt inlocuite de PNTCD SI Partidul Ecologist
  o statistica reala(nu Pieleanu) ar fi asa: 2014 40% psd . 2019 maxim 25% psd
  din 25% in sondaje ar putea fi 20% la vot, doar in caz de prezenta masiva la 8 dimineata.
  adica 50% pierdere pt PSD vs 2014.
  insa la antene ii vor declara castigatori daca intreg la mustata PNL in banda de minim 20-25%

 32. absolut tot ce declara acest personaj trebuie interpretat pe dos, dar absolut tot.
  El nu știe sa facă politica, ci sa se certe ca la tara peste tot și sa jigneasca în stânga și în dreapta, dealtfel arma prostului redus mintal.
  Stai liniștit tătâiță, Johannis a luat mult mai multe voturi ca voi. Voi ați fost validați doar de cerșetori și țigani borati,care doar stau cu mana întinsă.
  Ne vedem la alegeri, sa vedem care rade pe urma, dar deja miroase a pușcărie peste tot în jurul tău.

 33. Sant aceleasi grupuri de securisti si urmasi ai lor care jefuiesc si controleaza bugetul
  romaniei de 30 de ani incoace. Dragnea este un alt Nastase .Intodeauna jokerul lor a fost masa electorala analfabeta , usor manevrabila cu pomenii si functii.
  Ciuma rosie si-a schimbat fata ori de cate ori a avut nevoie: FSN, PDSR, PSD, PRO Romania,PRU….dar si PMP, PDL (Basescu) si PNL-USL lui cacarau.

  Totusi in 26 mai este crucial votul anti PSD-ALDE, si un prim pas spre eliminarea ciumei rosii !!!! Votati DA la referendum!!!!!

  Intai schimbam ciuma rosie, apoi facem o reforma serioasa in UE !!

 34. Ma tot uit la fotografia in care i se vede laba jegoasa pe capul copilului de cativa anisor si nu-mi vine sa cred ceea ce vad! A ajuns deja intr-un stadiu atat de avansat cu dementa incat isi inchipuie ca poate sa faca minuni sau doar vrea sa-i atraga atentia copilului si sa-l ”faca la buzunare”…?

  • @scara
   Stihul cu Gutza l am pus pe hartie spre a fi vizionat dupa 19.30 trecute fix !

  • Acolo voi fi la acea oră. Mă vei putea recunoaște după coafura vintage, cu coarnele atrăgând privirile….

 35. Asa este,psd controlează tot, singurul obiectiv al romanilor este sa mergem sa votăm DA ,ALTFEL O SA FIM IZOLAȚI DE U E.- ASTA A FOST VOINTA POPORULUI ROMAN . De ce vor ei boicotarea referendumului ? CE ESTE RAU CA NU NE DORIM PENALI LA CONDUCEREA ROMANIEI ? SA NE GANDIM LA COPIII SI NEPOTII NOSTRII !

  • Coalitia monstruoasa psd-draknea-alde-udmr nu controleaza tot, altfel n-ar ajunge la astfel de masuri disperate. Chiar si cu orasul blocat, tot s-au gasit 30 de targovisteni care sa-l conteste in fata, era grozav daca erau mai multi.
   Ce nu controleaza nemernicii : votul nostru, daca iesim la vot in corpore, cata frunza si iarba. Cu cat ies mai multi romani la vot, cu-atat se duc mai repede, la cifre minuscule.

 36. Hmmm. Cel mai mare ticălos din politica românească,se laudă pe sine pentru zornăitul mărunțișului din buzunarele românilor. Dacă ne uităm la creșterea prețurilor reale de la nivelul omului de rând și considerăm majoritatea românilor care nu au primit mare lucru la salar sau pensie, alții decât sindicaliștii bugetari utili psd, observăm că zornăitul ăla vine de la doar câteva monede în plus.
  Oricum, cei care îi huiduie pe Ciuma roșie nu o fac pentru zornăit, așa cum procedează lingăii bugetați pe împrumut, ci pentru că nu mai vor să fie conduși de ticăloși penali. Dragnea e doar primul pe lista asta.

 37. Dupa ce au hacuit industria romaneasca acesti ciocli ai Romaniei va trimit in vria inflatiei ca sa se laude ca au crescut nominal pib-ul si incasarile publice.Poate nu intelegem cum naiba ne conduc acesti habarnisti care altceva nu au facut decat sa fure bani publici.Oricum au politizat toate institutiile publice cu tot felul de soparle transpartinice.
  Va doresc succes pana la infrangerea totala a romaniei

 38. „zornăitului banilor în buzunarele românilor”. are dreptate, doar maruntisul zornae in buzunarele noastre, bancnotele foshnaie in buzunarele lor !!!!!!!!!!

 39. „Să mâncăm româneşte ca să votăm româneşte”. Zis-a acest Agamiță PSD. Eu îl parafrazez: Să mâncăm căcat românesc ca să votăm căcați PSD.

 40. Dispari PSD în cenușă lui Ceaușescu. Partid autoritar comunistoid.

 41. Dispari PSD în cenușă lui Ceaușescu. Partid autoritar comunistoid. Ciuma Roșie, Otrăvitoare.

 42. Chiar a zis bine dobitocul ăsta de dragnea !. Ce altceva , în afară de mărunțiș în monede poate zornăi în buzunarele românilor ?. Mai bine tăcea în…măsii !…

 43. PSD, partid de hoți și de mafioți! Jos PSD-ALDE – UDMR!

 44. Ar trebui toti,dar toti , dati afara. Am incercat sa intru in oras si nu m-au lasat. A trebuit sa merg cu copil mic, de 2 luni, in brate prin soare cativa km. Nu aveam voie nici pe trotuare ca aveau garduri. Au fost zeci si zeci de autocare de Calarasi. Scarba imi e de ei si de cei care s-au coborit (politie si jandarmerie) sa le faca jocul.

 45. Lifake Nicolae cu cazier bogat si cu reputatie execrabila. Urmasul Impuscatului Nicolae. Un individ de prea putina valoare. Cel mai Iudit (hulit) dintre pamanteni! Visul maniaco-depresivului con…damnat Lifake – cel mai marsav dintre fitilisti. O tara a omului prost. O Romanie inchisa, izolata!