G4Media.ro

VIDEO Președintele francez Emmanuel Macron, lovit cu un ou la un eveniment…

Sursa foto: Captură video - Twitter/@nassimkyy

VIDEO Președintele francez Emmanuel Macron, lovit cu un ou la un eveniment din Lyon / Bărbatul care a aruncat oul a fost arestat

Preşedintele francez Emmanuel Macron a fost luat din nou drept ţintă, luni, la Salonul Internaţional al Restauraţiei şi domeniului Hotelier (SIRHA), la Lyon, unde un ou fost aruncat în direcţia sa, care a sărit, fără să se spargă, de pe umărul şefului statului, iar un tânăr care a aruncat oul, al cărui motiv rămâne necunoscut pentru moment, a fost reţinut şi evacuat de către forţele de ordne, relatează Le Figaro.

Scena este scurtă. Într-o înregistrare video, postată pe reţele de socializare, un ou sare de pe umărul preşedintelui francez, fără să se spargă.

Un bărbat tânăr este arestat imediat. „Dacă are să-mi spună ceva, să vină”, a cerut şeful statului francez. Aceasta nu este prima oară când se aruncă cu ouă în Emmanuel Macron.

În 2017, pe când era candidat la preşedinţie, într-o vizită la Salonul Agriculturii, s-a aruncat cu un ou în el, care i s-a spart pe cap.

În iunie, locatarul Palatului Élysée a fost pălmuit, într-o vizită la Tain, în Drôme.

„Nu exstă deplasare uşoară”, declara el atunci.

Bărbatul care l-a pălmuit, Damien Tarel, a fost condamnat ulterior la patru luni de închisoare cu executare. Emmanuel Macron nu este primul şef de stat francez vizat în acest fel.

Predecesorul său, François Hollande, a fost acoperit cu făină la prezentarea unui raport despre locuinţe, pe când candida la preşedinţie.

Sursa foto: Captură video – Twitter/@nassimkyy

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Ceausescu a fost facut omleta in SUA si Nixon n a arestat pe nimeni.

  • Mananci rahat , Ceausescu a fost primit si tratat ca un Presedinte adevarat .

  • Tu mănânci 💩. Ceaușescu a fost primit bine de statul american, nu și de cetățenii români care l-au așteptat și l-au huiduit copios.
   Mai citește!

 2. Urmează Ficusul

 3. Producător local, deschid punct de vânzare ouă 100% bio, vis-a-vis de Palatul Cotroceni cu posibilitate punct mobil de desfacere Palat Victoria. Rog seriozitate și vigurozitate. Aștept provincia!

  • Laborator de incercari, testez duritatea oului si ciocnirea sa plastica de capul politicianului. Cer si ofer seriozitate!

 4. Vand oua cu termen de valabilitate expirat in urma cu un an. La spargere prezinta un miros pregnant si persistent de cocleala prezidentiala.
  La cerere, se pot inscriptiona cu numele persoanei „iubite”.
  Astept capitala.

 5. Avem multe oferte generoase pe aici. Se gaseste aici un developer care sa creeze o platforma de comunicare a ofertelor? Sa punem in legatura cererea si oferta, zic :))

 6. il iubesc de mama focului „francejii” pe piticu’ abuzat.

 7. Așa merită neomarxistii globaliști!

 8. Dar persista in a face bai de multime cu toate ca stie ce simt cetatenii despre el.Asta merita destui presedinti din Europa