G4Media.ro

VIDEO O mașină de pompieri a căzut în fântâna arteziană din centrul…

VIDEO O mașină de pompieri a căzut în fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare în timp ce încerca să scoată o autospecială MAI blocată în aceeași fântână

O autospecială de pompieri a căzut, sâmbătă, într-o fântână arteziană din centrul municipiului Satu Mare, fiind necesară intervenţia unei macarale pentru a pune maşina de pompieri pe şosea. Maşina, echipată cu modul de descarcerare, a ajuns în fântâna arteziană în timp ce intervenea în sprijinul echipajului unei autospeciale a MAI, care a rămas blocată în aceeaşi zonă.

 • „Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieţei 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcţiei Generale de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei implicat în operaţiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituţiei Prefectului şi o autoutilitară de descarcerare aparţinând ISU Satu Mare au intrat pe suprafaţa noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând”, informează Prefectura Satu Mare.

Prima autoutilitară implicată în incident a fost un Mercedes Vito care se afla în zonă pentru transportul de echipament informatic la un nou sediu al Prefecturii. Platforma fântânii arteziene a cedat, iar autovehiculul a rămas blocat. Acela a fost momentul în care a fost chemată autospeciala ISU, care a reuşit scoaterea autoutilitarei MAI, dar care a căzut, la rându-i, în fântână.

Autospeciala a fost scoasă cu ajutorul unei macarale.

Autorităţile din judeţ menţionează că ambele echipaje se aflau în misiune, iar toate pagubele produse vor fi acoperite şi refacerea zonei afectate se va realiza în cel mai scurt timp.

sursa: News.ro, sursa foto: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Circ involuntar cu autoritatile militarizate ale statului. Cand nu dau peste copii pe trecerea de pietoni, dau in fantana arteziana a orasului!
  Evident, cu totii erau in misiune. Va dati seama in ce hal se executa ‘misiunile’
  astea in Romania? Poti oare sa te umpli de ridicol mai mult de-atat?

  • asta e ca in bancul cu accidentul rutier si politistii care au murit!cati politisti au murit in accident?4!doi in accident si doi la reconstituire!

 2. Sună ca un banc de odinioară despre Caracal.

 3. Niște Dorei🤭

 4. Ce sa le ceri; asta e MAI.