G4Media.ro

VIDEO Momentul când Joe Biden cade pe scenă în timpul unei ceremonii…

sursa foto: Brendan Smialowski / AFP

VIDEO Momentul când Joe Biden cade pe scenă în timpul unei ceremonii militare/ Casa Albă a transmis că președintele SUA se simte bine după căzătură

Președintele Joe Biden s-a împiedicat de un sac de nisip și a căzut în timp ce termina de înmânat diplomele la ceremonia de absolvire a Academiei Forțelor Aeriene americane, joi, în Colorado, transmite CNN. 

Biden a părut bine după aceea, mergând fără ajutor până la locul său din tribune. El a fost văzut zâmbind și alergând spre mașina sa la încheierea ceremoniei. Casa Albă a declarat că președintele se simte bine după căzătură, transmite Bloomberg.com.

Biden, în vârstă de 80 de ani, este cel mai vârstnic președinte din istorie și candidează pentru un al doilea mandat la alegerile de anul viitor.

În timp ce Biden s-a ridicat în picioare, a arătat spre un sac de nisip negru de pe scenă, indicând că s-a împiedicat de obiect, relatează NYPost.com.

Președintele nu a răspuns la întrebări despre acest episod în timp ce a plecat din Colorado, la aproximativ o oră după ce s-a împiedicat.

Joe Biden a mai avut și alte împiedicări în public, inclusiv căderea la pământ în timpul unei plimbări cu bicicleta anul trecut în Delaware. De asemenea, el a fost văzut alunecând pe scări în timp ce urca la bordul Air Force One, transmite CNN.

La ceremonie, Biden le-a spus absolvenților Academiei Forțelor Aeriene americane că intră într-o lume în schimbare rapidă, în timp ce a subliniat rolul critic al sprijinului SUA pentru aliații și partenerii săi și a subliniat asistența continuă a SUA pentru Ucraina.

Biden a spus că absolvenții vor avea „multe de rezolvat” în momentul în care vor intra în serviciu în mijlocul unei lumi în schimbare, cu provocări globale „proliferante”, de la invazia Rusiei în Ucraina la competiția strategică cu China, precum și schimbările climatice și inteligența artificială.

Și a subliniat modul în care parteneriatele globale ale Americii sunt un „semn de putere” și a lăudat poporul „incredibil” al Ucrainei.

„Sprijinul poporului american pentru Ucraina nu va ceda. Întotdeauna luăm apărarea democrațiilor, întotdeauna”, a spus Biden în aplauze.

Context

Președintele SUA Joe Biden a primit un certificat de sănătate relativ bun în luna februarie, în urma controlului medical anual, deși a fost descoperită o leziune de cancer de piele, iar medicul prezidențial Kevin O’Connor a remarcat „artrita spinală” și mersul rigid al lui Biden.

  • „Mersul lui Biden rămâne rigid, dar nu s-a înrăutățit de anul trecut”, a scris O’Connor. „După o analiză atentă… echipa a concluzionat că o mare parte din rigiditatea sa este de fapt rezultatul schimbărilor osteoartritice degenerative („uzură”) (sau spondiloză) ale coloanei sale vertebrale”, relatează NYPost.com.

Biden și-a fracturat piciorul la scurt timp după ce a câștigat alegerile din 2020. El a spus că s-a întâmplat când se juca cu câinele său, după un duș.

Biden ar avea 86 de ani dacă va termina un al doilea mandat de patru ani, iar vârsta sa se profilează ca un handicap. Un sondaj Washington Post-ABC publicat luna aceasta a arătat că doar 32% din public crede că Biden are acuitatea mentală necesară pentru a fi președinte.

Acuitatea sa mentală a fost pusă intens în evidență în luna septembrie a anului trecut, când a întrebat „Unde este Jackie?” și a căutat-o pe regretata reprezentantă Jackie Walorski, în ciuda faptului că a deplâns public moartea acesteia și chiar i-a sunat familia pentru a-și prezenta condoleanțele în luna august.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Putin e de vina ,ca bideu a cazut

    • @ Spring – Tu esti normal omule? Ia incearca sa-ti dai singur raspunsul. Cine o fi omorand oamenii aia nevinovati?

  2. Vai de capul nostru de cine ne conduce!

  3. Nu trebuie sa fi rus că să te bucuri de faptul că individul este defect. Păcat că nu a căzut în cap, poate îi lua locul vicele.

  4. Tragi niște concluzii de te doare mintea!

  5. Cozile de topor, au apărut imediat.