G4Media.ro

VIDEO Moment emoționant cu Jean-Claude Juncker, Mr. Euro, gâtuit de emoție în…

VIDEO Moment emoționant cu Jean-Claude Juncker, Mr. Euro, gâtuit de emoție în timp ce își ia adio de la ziariștii din Bruxelles

Jean-Claude Juncker a fost protagonistul celui mai emoționant moment al Consiliului European de vineri de la Bruxelles, ultimul la care a participat în calitatea de șef al Comisiei Europene. Un arhitect al actualei UE, eurofil convins, politicianul luxemburghez și-a luat adio de la ziariști cu glasul gâtuit de emoție, aproape de lacrimi.

”Voi fi mândru până la sfârșitul vieții mele că am servit Europa”, a spus Juncker în aplauzele ziariștilor. El le-a mulțumit reporterilor din Bruxelles – cei pe care deseori i-a tachinat în stilul său caustic, dar extrem de apreciat.

Juncker, care și-a început cariera ca ministru și premier în Luxemburg, i-a adresat cuvinte călduroase și lui Donald Tusk, președintele Consiliului European, căruia i-a mulțumit pentru ”complicitate”.

Juncker a participat la 147 de reuniuni ale Consiliului European în calitate de premier, șef al Zonei Euro și președinte al Comisiei Europene, un record în istoria UE.

Vezi momentul min. 3.55:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Votați Viorica Dancila!
  Votați bunastarea și echilibrul!

  • Aici se potrivea ăla cu olario. Să-l păcălească cineva ca asta e o postare cu iohannis, să pună filmul.

 2. De servit, si.a servit neamul si interesele lui… Politica asta a ajuns o scena de clovni, care ne fac viata mai grea, oamenilor de rand. Ei nu vad decat progresul, care este doar in viziunea lor,poporul nu are nici un cuvant de spus… „Daca nu esti cu noi esti impotriva….” Mai rau ca pe vremea impuscatului. Numai cuvinte de lauda la adresa astor indivizi, care practic mie ca si cetatean nu simt vreo imbunatatire nici in tara mea, nici in a altora. Asa ca dragi conationali, astfel de stiri sunt doar balacarii dar la un nivel ceva mai inalt…

 3. Un bețivan nesimțit penibil şi corupt care itruchipeazã tot rahatul liberal ce a ajuns sã fie UE.

  • Asa este.
   Problema este ca in locul gunoaielor politice vor veni gunoaie politice identice: neomarxismul liberal nu se lasa.

 4. Mai bine un betivan liberal decat un despot corupt, gen Putin, Erdogan, Orban, Dragnea, etc.

 5. Mamă ce s-au găsit toți loserii, toți fraierii care n-au un cuvânt de spus nici măcar în asociația de locatari, să-l critice pe Juncker.
  Drepților, corecțiilor, fără-intereșilor, nebăutorilor și nefumătorilor care sunteți voi, imaculaților.
  Non-neomarxiștulor neliberali care sunteți, mânca-mi-ați.

 6. Excepțional! Numai un hipersensibil poate avea asemenea puternice emoții. Nu-mi pot imagina un astfel de om tachinând reporteri. Cum am putea numi atunci ieşirile în fața ziariştilor ale unor Ponta, Ş. Nicolae, Dragnea, Teodorovici, Iordache, Nicolicea, Mitralieră, Greblă. Ca şi mizerabilii pesedei din teritoriu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.