G4Media.ro

VIDEO Ludovic Orban, în vizită la Techtex: E important că o companie…

VIDEO Ludovic Orban, în vizită la Techtex: E important că o companie românească fabrică măşti foarte bune. Și nu numai, pentru prima dată în România se asigură și producţia stratului filtrant din cadrul măştilor FFP2

Premierul Ludovic Orban a efectuat o vizită în cadrul fabricii Techtex din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureș, apreciind că este foarte important că o companie românească reuşeşte într-un timp foarte scurt să fabrice măşti chirurgicale şi măşti FFP2.

„Aici, în Târgu Lăpuş, se fabrică măşti foarte bune şi nu numai măşti foarte bune, ci se pune la cale realizarea, producţia, pentru prima oară în România, a stratului filtrant din cadrul măştilor chirurgicale, măştilor FFP2, straturi care asigură, de fapt, protecţia cea mai mare. Am şi văzut unde urmează să se instaleze această capacitate. (…) De asemenea, e important să fie pregătită să înceapă fabricaţia materialului atât de necesar care stă la baza realizării tuturor produselor de protecţie sanitară, cum sunt măşti, combinezoane, halate protectoare, bonete. Şi am venit să încurajăm această companie, care face paşi foarte curajoşi într-un domeniu extrem de important”, a afirmat Orban, conform Agerpres.

Premierul a mai subliniat că fabrica Techtex este „o companie care are o activitate foarte importantă, mai veche, în domeniul producţiei de mobilă şi care îşi foloseşte experienţa şi pentru a putea să producem în România ceea ce avem nevoie în perioada de epidemie şi după perioada de epidemie”.

Referitor la stoparea temporară a producţiei de măşti de la Dragomireşti (judeţul Dâmboviţa), premierul a precizat că „urmează să se lămurească domnul ministru în timp cât mai scurt, dar investiţia va fi folosită şi acolo se vor produce măşti de calitate şi va exista o producţie care să facă faţă cererii de pe piaţa românească”.

„Oricum, utilajele sunt în garanţie, oricând se poate apela la echipe de service din partea furnizorilor liniilor tehnologice, linii automatizate, cum am văzut şi aici şi problema trebuie rezolvată”, a mai precizat Orban.

Sursa Foto: captură foto/youtube/vizită Techtex,Târgu Lăpuş

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Criza asta-inprinde bine lui si peneleului.
  Au material de prefacut ca muncesc.
  Da’… legile alea multe, stricate de PSD… cine le revizuieste?
  Ciucu ce mai face?

  • Ciucu a ajuns președinte și se visează primar.
   Președinte de asociație a funcționării publice din inerție…

 2. Au adus si niste copii cu masti pe față , vai de capul lor, ca pe vremea Dancilesei.
  Ioana Avadani are o captură de pe Digi.
  Asa ceva…..:((((((((((((((((((((((((((
  Bine, Orban e pozat si cum fumează bine mersi intr-un birou, într-o instituție publică(Guvernul Romaniei). In aceeasi poza e plin de bautura pe biroul Premierului, Virgil Popescu, ala care ne promitea milioane de măști, are un pahar cu Lagavulin, Orban bere, Aurescu trabuc(In spatiu inchis), Turcan masca pe barbie, e plin de măști pe lângă farfurii de mâncare si pahare de băutură. :((((((((((((((((((((((

 3. Vizita are mult umor.

 4. Pana ne apucam sa producem masti in tara se termina pandemia.

  • @Tudor:
   Asta-i grija ta ?

   PS. Vin altele !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.