G4Media.ro

VIDEO Liderul moldovean Igor Dodon îi dă rapoarte informative lui Vladimir Putin.…

VIDEO Liderul moldovean Igor Dodon îi dă rapoarte informative lui Vladimir Putin. Noi imagini de la întâlnirea Dodon – Plahotniuc din 2019

Deputații moldoveni de opoziție Iurie Reniță, Lilian Carp și Octavian Țîcu au prezentat vineri noi imagini de la întâlnirea din 2019 dintre Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, devenită celebră după ce președintele Dodon apărea primind o sacoșă de la oligarhul Plahotniuc.

În noile imagini, președintele Dodon apare spunându-i lui Plahotniuc că îi pregătea note informative pentru președintele rus Vladimir Putin, potrivit TV8.md. Deputatul Lilian Carp a declarat că șeful statului ar trebui cercetat de procuratură pentru trădare de patrie.

Imaginile arată cum Dodon și Plahotniuc discută despre o coaliție între între PSRM și PDM.

Cei trei parlamentari de opoziție se află pe un stick de memorie de 16 GB, iar procuratura le-ar avea de mai bine de un an de zile.




Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Cat de penibili sunt toti: Dodon, procuratura, Plahotniuc!
    Si mai au tupeul de capra raioasa sa se ratoiasca la noi ca suntem corupti, ca la ei e ditamai civilizatia, parca!
    Coruptie exista in fiecare tara de pe lume. E o gramada si la noi. Ce FACI cu coruptia, cum o descurajezi, cum o pedepsesti, AIA face diferenta dintre o tara civilizata si o tara „bananiera”. Nu zic ca avem rezultate spectaculoase in lupta coruptiei (mai alesc cu interventiile PSD si frana trasa de DNA) dar suntem la ani lumina de Moldova.

  2. Vai ce noutate!!! Nu mă asteptam la asa ceva!!!!

  3. CC a RM s avut curaj și i-a dat peste bot cu acordul de hotie din partea Rusiei aprobat de parlamentarii santajati si spagari ai lui Dodon, procuratura cand il va ridica pe slugoiul lui Putin, cârpa Dodon?!