G4Media.ro

VIDEO Laura Vicol, virală pe rețele promovând ”Femei în Parlament”, noua melodie…

sursa foto: Captură video

VIDEO Laura Vicol, virală pe rețele promovând ”Femei în Parlament”, noua melodie a Erikăi Isac, despre reprezentarea slabă a femeilor în funcții de conducere/ Traperița, din nou în trending

La fel ca ”Macarena”, piesa lansată vinerea trecută de Erika Isac, ”Femei în Parlament”, a împărțit internetul românesc în două. Cei care au ascultat noua melodie a traperiței (care face trimitere la reprezentarea scăzută a femeilor în funcții de conducere) au dezbătut în general dacă în România ar trebui sau nu să fie mai multe femei în poziții de lideri.

Melodia a depășit milionul de vizualizări în mai puțin de o săptămână de la lansare,   plasându-se pe al doilea loc în secțiunea de tendințe al Youtube-ului românesc. În cele aproape 3000 de comentarii se află oameni care o felicită pe artistă pentru mesajul trimis prin melodie, pe când alți utilizatori par să nu fie de acord cu Erika, în special cu modul în care a fost transmis mesajul, deși versurile nu conțin expresii licențioase, față de cele prezente în ”Macarena”.

În mare parte, piesa a devenit virală pe TikTok, unde mii de femei își arată susținerea față de artistă, lucru care se întâmplă și pe Instagram. Cel mai popular videoclip făcut pe ”Femei în Parlament” are 141.000 de aprecieri și peste un milion de vizualizări. Dezbaterile aprinse pe tema mesajului trimis de artistă au loc în secțiunile de comentarii ale postărilor care vorbesc despre noua lansare a Erikăi.

Al doilea cel mai popular TikTok făcut pe această melodie este făcut de Erika Isac, unde anunță lansarea piesei pe toate platformele de streaming. Erika a strâns peste 1.2 milioane de vizualizări, în jur de 136.000 de aprecieri și aproape 1400 de comentarii, unde utilizatorii români dezbat între ei dacă femeile ”merită” să aibă mai multe roluri de conducere sau nu.

Sub noua melodie a traperiței se află și femei din domeniul politic ce susțin mesajul prin postarea de compilații cu ele la locul de muncă. Una dintre femeile care s-a alăturat trendului este deputata PSD Laura Vicol, președinta comisiei juridice din Camera Deputaților, care are peste 60.000 de aprecieri și se apropie de 500.000 de vizualizări.

@laura_vicol #femeiinparlament #women #power #romania #viral #fyp @Erika Isac ♬ sunet original – Laura Vicol

Altă femeie din zona politicii este consilier în Parlamentul European, Tana Foarfă, al cărui TikTok pe ”Femei în Parlament” are aproape 80.000 de vizionări.

@tanaalexandrafoar atenție la versuri! @Erika Isac #pepebune #8martie #ziuafemeii #romania #parlament #femeiinparlament #fiinformat #foryou #fy ♬ Femei în Parlament – Erika Isac

De data asta, polițistul Marian Godină nu a vorbit încă de ”Femei în Parlament” în spațiul online, față de opinia controversată postată pe Facebook la adresa piesei ”Macarena”, care a stârnit diverse reacții, în special din partea femeilor, și care a devenit ea însăși un subiect în trendingul de pe rețelele de socializare românești.

În urma reacțiilor numeroase, Godină a restricționat comentariile la postarea în care critica femeile și versurile piesei ”Macarena”, care face referire la abuzul împotriva femeilor din România. 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. ”Socialista” cu ceas de 120k euro la încheietură…

 2. Sa vedem ce zice erika isac despre asta. Un moment bun sa vedem daca e asa cum zice sau e de-a uselistilor.

  • sunt foarte putini artisti cu coloana vertegrala , numarati pe degete, majortiatea „artistilor” depind de banii de la partidul unic PSDNLUDMR (zis si PCR in istoria recenta)

  • de obicei „banii vorbesc” cum bine a intuit anti-vaccinistul nr 1 al muzicii dan bitcoin

 3. intre timp USR fa e tot posibilul si elimina femeile de pe lista lor

 4. Sunt destule femei prin eșalonul 2,3 al politicii. E plină presa cu știri despre piloase. Dra asta Isak e pe nicăieri cu situația socială și politică din România. La fel ca majoritatea tinerilor din generația ei.

  • Și decât să avem femei in eșalonul 1 ca Gorghiu, ministresa muncii, Vicol și altele asemenea, mai bine lipsă.

 5. Prea puține femei în funcții de conducere? Sunt și mai puține în construcții, minerit, extracții petroliere, servicii de salubritate samd.

  • ce treaba are functia de conducere cu mineritul? e vb despre creier, pe care se pare ca unii nu-l poseda de fac astfel de comparatii

  • AndreiB: Când protestezi și ceri egalitate de gen, fă-o pentru toate nivelurile, nu doar pentru funcțiile de putere. Și dacă ajungi într-un scaun de șef nu pe baza meritelor/competențelor, ci pe baza genului/culorii pielii ce demonstrezi?

 6. Nu a reiesit din videoclip ca trebuie sa fie si competente, nu doar amante de interlopi ?

 7. Femei – da. Avocatele infractorilor si mafiotilor – nu!!

 8. erika asta maninca orice kct, numai bani sa iasa.