G4Media.ro

VIDEO Hitler este „idolul” cancelarului german, susține propagandistul Kremlinului Vladimir Soloviov

captura twitter

VIDEO Hitler este „idolul” cancelarului german, susține propagandistul Kremlinului Vladimir Soloviov

Adolf Hitler este „idolul” cancelarului german Olaf Scholz, a afirmat prezentatorul TV rus Vladimir Soloviov, unul dintre principalii propagandiști ai Kremlinului, potrivit Sky News.

Într-un joc de scenă ciudat, Soloviov a susținut că Scholz a „înnebunit complet”.

„Cum poate fi atât de nebun?”, se întreabă el retoric în timpul unui monolog.

Apoi, pentru ca afirmația sa despre Hitler să fie „clară”, el arată fotografii cu Scholz urcându-se pe un tanc în timp ce vizitează „scursurile sale banderite”.

Termenul „Banderiți” se referă la rezistența ucraineană care a rezistat cuceririi sovietice a Galiției de est în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial.

Soloviov arată apoi fotografii cu Hitler pe un tanc.

„Asta făcea Scholz”, susține el.

„Și-a urmat complet idolul”.

Videoclipul a fost postat pe Twitter de Francis Scarr de la BBC Monitoring.

„Din când în când, chiar și eu sunt șocat de ceea ce văd la televiziunea de stat rusă”, a comentat Scarr.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. bla, bla, bla, in fiecare zi aceleasi aberatii. repetarea unei minciuni nu o transforma in adevar! surpriza.

 2. Până și Jdanov, cuscrul ideolog al lui Stalin, s-ar fi ferit să jignească un moderat ca Scholz.

  • Ca sa nu observam ca discursul lui putin cu care isi argumenta operatiunea militara speciala pe teritoriul unui stat suveran e calchiat dupa discursurile lui Hitler pentru anexarea Austriei, regiunii sudete, Poloniei si tot ce a urmat… Propaganda Kremlinului poate sa dea ce nume vrea la orice vrea.
   Vorba aia: prost e cine cumpara.

 3. Dle Soloviov porti un nume rusesc ilustru, pe care-l intinezi cu minciunile tale odioase , dar retine ca a spus Cato cel Btran: „Cartagena trebuie distrusa ” si asa a fost ca nu a mai ramas piatra pe piatra iar Lech Walesa azi in sec 21 este mai bland: doar sa fie facuta bucati – bucatele! „

  • ROMÂNI,

   Un nou Guvern de Uniune Națională a fost însărcinat să aducă la îndeplinire voința hotărâtă a Țării de a încheia pacea cu Națiunile Unite. România a acceptat armistițiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Din acest moment încetează lupta și orice act de ostilitate împotriva armatei sovietice, precum și starea de război cu Marea Britanie și Statele Unite. Primiți pe soldații acestor armate cu încredere. Națiunile Unite ne-au garantat independența Țării și neamestecul în treburile noastre interne. Ele au recunoscut nedreptatea dictatului de la Viena, prin care Transilvania ne-a fost răpită.

   ROMÂNI,

   Poporul nostru înțelege să fie singur stăpân pe soarta sa. Oricine s-ar împotrivi hotărârii noastre liber luate și care nu atinge drepturile nimănui este un dușman al Neamului nostru. Ordon Armatei și chem Poporul să lupte prin orice mijloace și cu orice sacrificii împotriva lui. Toți cetățenii să se strângă în jurul Tronului și al Guvernului pentru salvarea Patriei. Cel care nu va da ascultare Guvernului se opune voinței poporului și este un trădător de Țară.

   Nu ai fi tradator de tara, ca iar ne confisca Kaiserul graul si petrolul pe 100 de ani.

 4. Gunoiul asta insulta inteligenta rusilor in fiecare zi.