G4Media.ro

VIDEO Florin Cîţu: Lucrăm la un proiect de ordonanţă de urgenţă prin…

VIDEO Florin Cîţu: Lucrăm la un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care se reglementează eşalonarea la plată în formă simplificată a obligaţiilor bugetare

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat în cadrul ședinței de Guvern de joi seara că se lucrează la o ordonanţă de urgenţă prin care se reglementează eşalonarea la plată în formă simplificată a obligaţiilor bugetare pentru o perioadă de 12 luni, pentru cele cumulate de la data intrării în starea de urgenţă până în data de 25 octombrie 2020, inclusiv.

„Deja la Ministerul de Finanţe se lucrează la un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care se reglementează eşalonarea la plată în formă simplificată a obligaţiilor bugetare. Ştim foarte bine că pe 25 octombrie o parte din aceste măsuri expiră, dar, în acelaşi timp, ştim foarte bine că există sectoare în economie care încă nu şi-au revenit 100%. Avem această ordonanţă care va reglementa eşalonarea la plată în formă simplificată, este o eşalonare care se acordă pe o perioadă de 12 luni de zile pentru obligaţii cumulate de la data intrării în starea de urgenţă până în data de 25 octombrie 2020, inclusiv. Deci, pe toată această perioadă în care s-au acumulat obligaţii putem să le eşalonăm, cu condiţia ca debitorul să nu fi înregistrat obligaţii fiscale înainte de intrarea în starea de urgenţă, deci să fi fost buni plătitori înainte de intrarea în starea de urgenţă”, a spus Florin Cîţu.

Sursa Foto: InquamPhotos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Reglementarea reglementării.
  Efectul razelor de luna asupra galoşilor de gumă.

 2. Da, am vazut, va imprumutati pt pensii si salarii din viitorul copiiilor nostri!
  Reforma bugetara!

  • De ce, nu există bani la buget? Nu i-a adus mafia PRO-USL-PSD când a mărit salariile și pensiile? Sau a fost o ppmanageală fără susținere financiară?

  • @Unu, Pensiile normale nu ar trebui sa intre in categoria imprumuturilor facute acum. Pensionarii normali au cotizat +30 de ani la un fond din care trebuie sa-si recupereze investitia. Este dreptul lor. Pensiile speciale (cele care nu sunt bazate pe contributivitate) si salariile bugetare platite integral, timp de 1 an pe toata perioada pandemiei, sunt cele care papa generos din imprumuturile facute acum.

 3. Bre Vasilică Cîțu lasă ne că iar te faci de râs

  • lasă că apare discotecarul pesederast de pe după chiparos și se ”face de plâns” de loc.

 4. Catule, ti-am.mai zis: nu ne-ai intrebat si nu ti am dat acordul, sa te imprumuti in numele nostru pt pensii speciale si salarii de nababi bugetari! Clar ?
  Spune asa: fratilor, romania e in faliment! Asta e adevarul, catule. Adevarul adevarat, romania se imprumita zilnic fiindca e in faliment nedeclarat! Reforma la bugetari si pensionari speciali!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.