G4Media.ro

VIDEO După seismul de 4,8 grade de vineri, în New York au…

Sursa foto: Captură video – Twitter / Oliya Scootercaster

VIDEO După seismul de 4,8 grade de vineri, în New York au apărut tricouri cu mesajul „Am supravieţuit cutremurului”

Un magazin de tricouri din New York a reacţionat prompt la cutremurul cu magnitudinea de 4,8 care a fost resimţit în oraş vineri şi a pus în vânzare, la doar două ore după seism, un tricou cu sloganul „Am supravieţuit cutremurului din New York”, informează EFE, transmite Agerpres.

Kerry Colley, proprietarul magazinului Big Frog Custom din cartierul Upper West Side din Manhattan, a avut ideea de a imprima tricoul „în doar zece minute” şi l-a vândut cu 10 dolari bucata, conform FreedomNews.Tv.

Bărbatul a declarat postului citat că în scurt timp a reuşit să vândă 60 de unităţi.

Cutremurul a devenit „subiect de meme”, cu fotografii cu „supravieţuitori ai cutremurului”, precum un coş de gunoi sau un scaun de grădină trântite la pământ, sau o parodie cu primarul New Yorkului, Eric Adams, mereu dispus să recurgă la o soluţie poliţienească, gata să trimită 50.000 de agenţi în epicentru.

Până şi emblematica Empire State Building şi-a adus contribuţia la veselia de pe reţelele de socializare, postând pe contul său X una dintre cele mai repetate fraze în metropolă în ziua de vineri: „I AM FINE” (Sunt bine).

Alţii au ironizat şi întârzierea cu care alertele au ajuns pe telefoanele mobile ale populaţiei, în unele cazuri la peste o oră de la producerea seismului.

Cutremurul, care a avut loc în jurul orei locale 10:00 (14:00 GMT) şi a durat câteva secunde, nu a produs victime sau pagube, în ciuda faptului că a fost unul dintre cele mai mari seisme din această zonă din ultimul secol, potrivit autorităţilor.

Ultimul cutremur înregistrat în apropiere de New York s-a produs la începutul lunii ianuarie, având o magnitudine de numai 1,7 pe scara momentului şi epicentrul în cartierul Queens.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...