G4Media.ro

VIDEO Donald Trump, despre CEO-ul Facebook: „Mark Zuckerberg obișnuia să vină la…

VIDEO Donald Trump, despre CEO-ul Facebook: „Mark Zuckerberg obișnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”

Fostul președinte american, Donald Trump, a declarat într-un interviu pentru Fox News că CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg „obișnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”.

Relațiile lui Trump cu Zuckerberg nu s-au îmbunătățit după ce a fost exclus de pe rețeaua de socializare în urma informațiilor apărute în presa americană potrivit cărora Donald Trump și-ar fi îndemnat susținătorii să atace clădirea Capitoliului din Washinghton DC pe 6 ianuarie 2021.

„El (Mark Zuckerberg – n.r.) obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund. Iar eu îmi spuneam «oh, este super. Îl am pe șeful Facebook, care vine să ia masa împreună cu încântătoarea sa soţie». Când te uiţi la ceea ce-mi fac mie şi ce le fac altor republicani, este pur şi simplu o nebunie. Dar aşa e lumea”, a afirmat joi seara fostul preşedinte al Statelor Unite în faţa unor jurnalişti de la Fox News.

Donald Trump nu a iertat nici Twitter, care i-a închis de asemenea contul, în contextul în care cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a făcut din această reţea de socializare modul său preferat de comunicare.

El a mers până la a susține că reţeaua de socializare îi datorează lui succesul de care se bucură în prezent.

„Ştiţi, când am început eu pe Twitter, acum 12 ani, era un lucru care nu funcţiona. A devenit un succes, iar multe persoane au spus că eu am contribuit cu mult la asta”, a apreciat Trump, adăugând că reţeaua de socializare este mult mai „plictisitoare” fără el.

Contul de Twitter al lui Trump a fost suspendat definitiv, iar fostul şef de stat nu va mai fi autorizat să revină pe această rețea de socializare – chiar dacă ar fi ales din nou preşedinte în 2024, a anunţat directorul financiar al companiei, Ned Segal.

În iulie, fostul preşedinte american a anunţat că intenţionează să dea în judecată Facebook, Twitter şi YouTube – prorietatea Google.

În acest interviu, Trump i-a îndemnat pe „toţi cei care vor” să i se alăture în acest demes în justiţie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Zuckerbuck$ sa faca de astea?Nu cred,Zuckerbuck$ e o persoana corecta care s-a sacrificat pentru binele nostru.

  2. Dacă bătrânul vulpoi era mai breaz refuza obișnuitele mese luate împreună cu familia Zuckerberg, chiar și dacă era ”impresionat de frumoasa soție a șefului Facebook. Dar, ca orice cal ajuns catâr, vulpoiul își arată adevărata față; pentru că la Casa Albă nu intră care cum dorește…

  3. Nu se stie cum se intoarce roata…

    • Cum va dati voi cu parerea…zucherberg, ca orice miliardar, a bagat bani in lobby…, un aranjor șmecher l-a introdus la Trump..în mediile sănătoase americane e o discuție, legea Sherman Antitrust ar trebui aplicată impotriva Facebook, Google, Amazon, …normal ca aia luptă împotriva unui președinte puternic…cine stie istorie, aceeasi lege a divizat Standard Oul, compania monopolist a lui Rockefeller…companiile social media au ajuns la o putere enormă, credeti ca degeaba au sprijinit progresiștii Biden și Kamalla ?…..EU e la fel de progresistă, o sa omoare Europa cu green deal și corectitudinea politică…politica cancel culture va fi lovitura de gratie a lumii pe care o stim noi…, dar societatea nu va accepta,…vedeți Canada sau Franța…oamenii normali isi iau țară inapoi…..în Europa, un model de urmat e cancelarul austriac….ala lider, din pacate, în România nu e unul de anvergura…cu Catu ne ducem de râpă… din cauza unora ca el a fost subprime crisis…adică iei bani și nu restitui împrumutul…

  4. Trump a castigat cu ajutorul Facebook presedentia.

  5. Narcisistul trump a uitat sa spuna ca el a inventat internet-ul.
    Ca ii placea sa o aiba pe aproape pe sotia lui Zuck, este alta poveste. Este parte din DNA-ul sau.

  6. Baieti, cat timp aveti Cont, n-ar trebui sa vorbiti. Mii de ore risipite anual, miliarde de oameni. Faceam cateva piramide pan’ acum … Centre de relaxare … Reala.