G4Media.ro

VIDEO Disneyland Paris se redeschide treptat, începând cu 15 iulie

VIDEO Disneyland Paris se redeschide treptat, începând cu 15 iulie

Disneyland Paris a anunțat deschiderea graduală, ce include Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, începând cu 15 iulie 2020, se arată într-un comunicat de presă transmis luni.

Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic.

Paris a anunțat, de asemenea, deschiderea graduală a câtorva hoteluri, între acestea numărându-se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie.

Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.

„Noi toți, la Disneyland Paris, suntem încântați că vom redeschide parcul în următoarele săptămâni”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris.

„Să creem magie presupune un efort și mai mare și ne bazăm pe flexibilitatea personajelor și a comunității, pe entuziasmul vizitatorilor și al fanilor și pe contextul pozitiv generat de numeroase alte redeschideri din industria turismului din Europa. Suntem nerăbdători să vedem reîntoarcerea personajelor și să redeschidem porțile pentru vizitatorii noștri”.

„Suntem entuziasmați pentru faptul că prima destinație turistică din Europa și angajatorul cu cel mai mare număr de angajați într-un singur sediu se redeschide pentru vizitatori și angajați”, a declarat Sophie Huberson, director executiv Le Syndicat National des Espaces de Loisirs d’Attractions et Culturels SNELAC.

Redeschiderea treptată a parcului de disctracții se va face cu respectarea unor măsuri îmbunătățite de sănătate și siguranță implementate atât pentru membrii echipei, cât și pentru oaspeți.

Acest lucru va include limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele de distanțare fizică.

Astfel, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări înainte de deschidere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de celealte măsuri impuse de autoritățile publice.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter