G4Media.ro

VIDEO Cum reacționează România față de ajutorul economic dat de Ungaria firmelor…

VIDEO Cum reacționează România față de ajutorul economic dat de Ungaria firmelor din Transilvania și de ce vrea Bogdan Chirițoiu un nou mandat la șefia Consiliului Concurenței – interviu

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, anunță într-un interviu pentru Economedia.ro că a cerut fundației care gestionează ajutoarele de stat date de guvernul Ungariei firmelor din Transilvania să furnizeze toate datele pentru a verifica dacă respectă legislația europeană. Chirițoiu explică în interviul Economedia.ro de ce vrea un nou mandat la șefia instituției, dar și care sunt marile probleme de concurență din piața de energie.

Citește interviul integral pe economedia.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. D ddd dd omnu Chirițoiu nu cumva o faceți prea repede, nu puteți să amânați așa vreo 100 de ani ? Adică Infundatia aceea iși bate joc pe fata de fermierii români, de ani buni, investind masiv numai la fermierii maghiari ( cu exceptia sefului PSD Mureș si inca cativa ) creind o discriminare pe față cât privesc ”legile concurenței ” ..pleacă omule .. ”ai vegheat” destul ( somnul de veghe).

  • Morometeee
   Sa sprijine si Romania fermierii , dar Romania sprijina doar hotii.
   Foarte bine ca sprijina cineva fermierii , chiar daca vine din parte Ungariei , e bine venit.

  • @Țepeș ..Dacă e una noi vorbim de alta ?
   Da România sprijină fermierii, dar în acest caz este vorba de faptul că pe lângă ajutorul pe care Romania și UE îl oferă fermierilor, HUNgaria pompează bani pentru ca fermierii maghiari din România să fie ”mai concurenți” pe piață înghițind micii fermieri români din zonă și nu numai, care nu fac fața noi ”concurențe” . Desigur și pentru ca Mandela din pustă să-și asigure voturile maghairilor cu cetășenie dublă din Transilvania. Capisci ? Cât despre Concurențoiu asta, vad ca aveti o frăție a mustăților că altfel .. e greu cu neuroniada în România.

  • auzi bre mormoloace, baniipublici turnati cu nemiluita in R Moldova din Romania, ajung cumva la gagauzi sai in transnistria???
   o laie…,
   deci> ciocu mic si joc de glezne, jemecher mai esti plavane: vreti sa furati si banii contribuabililor vecini?

 2. Ăsta ar trebui să-și tragă un mandat cu zăbrele, nu la „Concurență”.

 3. Bucureștiul n-a fost în stare în 100 de ani să facă un drum ca lumea care să-l lege de Ardeal, dovadă că nu-i pasă decât de banii lui. De ce ar fi revoltat că-l ajută Budapesta ?

 4. Viena si Budapesta au furat de au rupt de la popoarele asuprite pana cand cu voia sortii imperiul a fost destructurat in 1919 pentru totdeauna. Bucurestiul a fost furat sute de ani, consecintele se vad dupa secole…

 5. ” de ce vrea Bogdan Chirițoiu un nou mandat la șefia Consiliului Concurenței”

  De ce nu pleaca câinele de la Măcelărie?

 6. @ diuri posada – ai invatat istoria la ,,stefan gheorghiu ,, nu ai vazut ca cele mai avansate si frumose ( frumuseti facute de om ) localitati de la noi sint cele care au facut parte din imperiu ? compara cu regatenii

  • Esti pe aratura hungureasca ca doar hungur esti. Lasa propaganda lui orban cel rau, si nu mai arunca cu venin pe aici.