G4Media.ro

VIDEO Catherine Zeta-Jones, la Castelul Peleș: Dacă aș fi o prințesă, aici…

VIDEO Catherine Zeta-Jones, la Castelul Peleș: Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc

Actrița galeză Catherine Zeta-Jones s-a filmat în fața Castelului Peleș din Sinaia și a postat imaginile pe contul său de Instagram. „Dacă aș fi o prințesă, aici mi-ar plăcea să locuiesc”, a spus actrița americană, prezentând imagini cu exteriorul castelului.

Catherine Zeta-Jones filmează în România pentru serialul „Wednesday”, o continuare a Familiei Adams regizată de Tim Burton. Ea interpretează rolul celebrei Morticia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Ati facut angajari de la Cancan si Libertatea?

  2. Nu toata lumea se carantineaza in cursul Ciumei lui Wuhannis. Superspreaderii trebuie sa aduca tulpini noi, valori europene!

  3. Este actrita britanica, nu americana! Jumatate galeza, jumatate irlandeza, nascuta in Tara Galilor!

  4. Who cares?

  5. exemplu de urmatat : poarta masca

  6. La pozitia ei sociala nu a gasit sa puna pe cap decat basca lu nea Gheorghe care mergea la schimb la fabrica pe bicicleta Carpati ?

  7. Dar ce-ar fi trebuit sa-si puna pe cap,vreo pălărie cu pene?Era o zi răcoroasă,de toamna,la Sinaia!Este actriță și femeia despre care cei mai reputați chirurgi ESTETICIENI de peste Ocean,au spus,la unison,ca este singura vedetă căreia nu ar avea ce sa-i faca,ca intervenție,pt.ca este de o frumusețe răpitoare și au declarat-o perfecta(acum vreo zece ani).Are și propria casă de modă,casa z.j.,deci,o sti ea ceva despre cum sa se îmbrace.Dar,o femeie frumoasă și inteligența ca ea este și modestă!Am observat,încă din adolescență,(anii 80-84),ca femeile urâte și cele mai puțin deștepte au tendinta „agresiva” de a se impopotona precum un brad de Crăciun:un kg.de pudră,unul de ruj,altul de mascată,părul în toate culorile curcubeului.(mASCARA).Un bărbat celebru și mare cunoscător intr-ale frumuseții feminine a spus:”o femeie frumoasă care se aranjează,devine o femeie și mai frumoasă.O femeie urâtă care se aranjează,este doar o femeie îngrijită!”