G4Media.ro

VIDEO Campanie anti-fake news lansată de Guvern în criza coronavirusului: ”Nu crede…

VIDEO Campanie anti-fake news lansată de Guvern în criza coronavirusului: ”Nu crede tot ce primești pe Facebook sau WhatsApp”

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat joi un clip care face parte dintr-o campanie de conștientizare a publicului împotriva știrilor și informațiilor false lansate în contextul epidemiei de coronavirus.

”Nu crede tot ce primești pe Facebook sau WhatsApp”, transmite clipul video, care trece în revistă elemente definitorii ale știrilor false care circulă din abundență în această perioadă pe rețelele sociale.

Poți vedea mai jos clipul integral:
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Dupa ce am vazut videoclipul de 100 de ani al guvernului dăncilei mi-am zis: hei – nu mai crede nimic. Și daca nu-i crezi si-i întrebi, ce crezi ca se întâmplă? Te IGNORĂ

  2. Unde au lansat videoclipul? Puneti un link.

  3. Interesant!!!…e plin de profunzime, educativ,merge direct la inimă , atenție mărită persoanelor suferinde de inimă!!.după vizualizarea acestui clip s-ar putea să aveți probleme emoționale…. persoanelor care au peste 70 de ani și copiii sub 15 ani pot viziona acest filmuleț numai în acordul lui Arafat….

  4. Toate granițele României trebuie închise de urgență obligatoriu

  5. In 3 ani de guvernare pesedista am invatat sa filtrez stiirile