G4Media.ro

VIDEO ”Avem nevoie de o sală de teatru”, mesajul lui Erwin Șimșensohn,…

sursa foto: Facebook/ Erwin Șimșeșohn

VIDEO ”Avem nevoie de o sală de teatru”, mesajul lui Erwin Șimșensohn, laureat la Premiile Radio România Cultural pentru managementul Teatrului de Stat Constanța

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, este unul dintre laureații Galei Premiilor Radio România, transmite Info Sud-Est. Acesta a primit premiul pentru proiectul managerial de la Teatrul de Stat Constanța, care a revitalizat trupa și viața culturală a orașului, de la categoria Teatru. Directorul instituției a subliniat în discursul său și de ce are nevoie Constanța în prezent: o sală de teatru. Mesajul regizorului s-a îndreptat către candidații la alegerile din acest an.

  • „Constănțenii merită, în Dobrogea, un teatru național. Singura regiune istorică din România care nu are un teatru dramatic național și mai mult decât atât este un oraș care merită o adevărată sală de teatru. Pentru toți candidații, la diverse funcții, în această perioadă, doamnelor, domnilor candidați, la Constanța avem nevoie de o sală de teatru”, a spus Erwin Șimșensohn.

Citește integral pe Info Sud-Est.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...