G4Media.ro

Vicepreşedintele Apple pentru achiziţii, Tony Blevins, a plecat din companie după un…

sursa foto: Pexels

Vicepreşedintele Apple pentru achiziţii, Tony Blevins, a plecat din companie după un comentariu vulgar la adresa femeilor, făcut pe TikTok

Vicepreşedintele Apple pentru achiziţii, Tony Blevins, a părăsit compania după ce un videoclip pe TikTok l-a arătat făcând un comentariu vulgar despre femei la o expoziţie auto, transmite CNBC.

Un reprezentant al Apple a confirmat plecarea vicepreşedintelui Blevins, la CNBC, spunând: ”Tony pleacă de la Apple”.

Plecarea a fost determinată de un videoclip pe TikTok postat pe 5 septembrie, potrivit Bloomberg, care a scris prima oară despre acest lucru.

În videoclip, Blevins iese dintr-o maşină sport scumpă Mercedes-Benz şi este întrebat cu ce se ocupă, de către Daniel Mac, care are un canal axat pe întrebări adresate oamenilor cu maşini de lux.

În videoclip, Blevins răspunde: ”Particip la curse de maşini, joc golf şi mângâi femei cu sânii mari. Dar îmi iau concediu la sfârşit de săptămână şi de sărbătorile importante.”

Remarca pare a fi o referire la un citat similar din filmul ”Arthur”.

Videoclipul a fost vizualizat de 1,3 milioane de ori, potrivit paginii de pe TikTok.

Blevins a fost vicepreşedinte la Apple, care este o funcţie foarte importantă, subordonată directorilor de top. Rolul său principal a fost acela de a negocia cu furnizorii pentru a menţine scăzut preţul pe care Apple îl plăteşte pentru componentele de computer, potrivit unui profil al lui Blevins publicat de Wall Street Journal în 2020.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. O glumă inofensivă și ești dat afară, iată extremismul american de stânga.

  2. Oh nu, a zis “mangai femei cu sanii mari”. Ce vulgaritate, se destrama societatea…Oroare, soc si groaza. :))

  3. daca spunea ca mangaie barbati ar fi ramas in functie :=)

  4. Asta e un buhnici al lor, dar milionar in euro nu rupt in k.uu. r ca al nostru

  5. Nu stiu ce sa zic. Sa iti dea demisia – banuiesc ca a fost „rugat”- pare totusi un gest extrem si sper ca a primit un pachet consistent pentru plecare. Oricum pentru persoanele care doresc sa aiba o viata publica sau o cariera profesionala publica trebuie sa fie foarte atent ce vorbeste in vremurile acestea. Cel mai simplu ar fi sa nu dai interviuri, mai ales cele inopinante, dar daca chiar vrei sau trebuie atunci neparat sa eviti sa scoti vorbe de duh pentru ca este imposibil ca cineva sa nu se simta jignit. In cazul acesta nu sunt sigur daca este vorba de femeile cu sani mari sau mici.