G4Media.ro

„Vecinul meu, eroul meu” – o campanie prin care timișorenii sunt îndemnați…

„Vecinul meu, eroul meu” – o campanie prin care timișorenii sunt îndemnați să le mulțumească celor care i-au ajutat în perioada stării de urgență

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a lansat campania „Vecinul meu, eroul meu”, prin care, timp de două săptămâni, oamenii sunt îndemnați să le mulțumească celor care i-au ajutat în perioada stării de urgență.

„Invităm toți timișorenii – și nu numai – să mulțumeascaă vecinilor-eroi care au dovedit solidaritate și empatie în contextul izolării la domiciliu, apărută ca urmare a stării de urgență instituite de autorități. În felul acesta, #Timișoara2021 continuă seria evenimentelor legate de sloganul nostru, Luminează orașul prin tine”, scriu inițiatorii pe pagina de Facebook a asociației.

„Vecinul meu, eroul meu” este un proiect online prin care oamenii sunt încurajați să trimită scurte filmulețe în care să le mulțumească vecinilor lor care s-au implicat în comunitate în perioada de izolare socială.

„Fie că vorbim despre cei care și-au ajutat vecinii cumpărându-le alimente sau medicamente, fie că vorbim despre cei care s-au asigurat că scara de bloc este igienizată, sau cei care au oferit asistență medicală la domiciliu, toți sunt eroii necunoscuți ai acestor zile! Prin intermediul acestei campanii vrem să evidențiem micile gesturi care ne unesc și ne fac mai puternici #împreună, cât și acțiunile individuale, care denotă spirit de inițiativă, empatie și solidaritate”, subliniază inițiatorii.

Clipurile pot fi trimise până pe 26 mai pe Facebook sau la adresa contact@timisoara2021.ro.

La finalul campaniei, pe 29 mai, de Ziua Internațională a Vecinilor, un întreg material realizat folosind clipurile primite va fi publicat pe pagina de Facebook a asociației.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook Timișoara 2021

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.