G4Media.ro

Varujan Vosganian, lider ALDE: Nu noi suntem iniţiatorii unei OUG pe amnistie…

Varujan Vosganian, lider ALDE: Nu noi suntem iniţiatorii unei OUG pe amnistie și grațiere. Nu se va da în şedinţa de Guvern. Dacă se va da, nu eu sunt cel pe care trebuie să îl întrebaţi

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a declarat luni la Parlament că ”nu se va da OUG pe amnistie și grațiere mâine”. Vosganian a făcut declarația la finalul întâlnirii cu conducerea partidului.

„Dacă se va da, nu eu sunt cel pe care trebuie să îl întrebaţi. Noi nu vă putem răspunde la întrebarea dacă cineva o va iniţia sau nu. Nu noi suntem iniţiatorii unei astfel de OUG. Mâine, pe ordinea de zi (a şedinţei de Guven – n.r.) nu este prevăzută o OUG care să aibă ca temă graţierea şi amnistia (…), aşa cum cu generozitate ne informau zvonurile. Nu este programată o altă şedinţă de Guvern săptămâna asta, din ceea ce ştiu. În discuţiile pe care le-am avut noi astăzi în Biroul permanent, în care unii dintre colegi au ridicat această chestiune, răspunsul pe care noi l-am dat a fost acesta – în şedinţa de mâine nu este programată o astfel de OUG şi că altă şedinţă în această săptămână nu este”, a declarat Varujan Vosganian, citat de News.ro.

„Pentru un astfel de act normativ trebuie să vedem exact ce cuprinde. Despre oportunitatea politică noi nu am avut o discuţie cu PSD şi, în orice caz, noi nu am fost printre promotorii unei astfel de OUG (…) şi o astfel de OUG nu se dă. (…) Certitudinea pentru noi este că nu am fost printre promotorii unei astfel de OUG şi că ea nu se va da în şedinţa de Guvern. (…) Dacă se va da, nu eu sunt cel pe care trebuie să îl întrebaţi. Noi nu vă putem răspunde la întrebarea dacă cineva o va iniţia sau nu. Nu noi suntem iniţiatorii unei astfel de OUG”, a mai spus deputatul ALDE.

Reamintim că astăzi au avut loc discuții multiple între Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Tudorel Toader și Viorica Dăncilă pe tema unei OUG de amnistie și grațiere, potrivit surselor G4Media.ro. OUG este cerută insistent de Liviu Dragnea. Până la acest moment, cel care s-ar opune este Tăriceanu.

Foto: CDep.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Si noi ce dracu’ facem în piata?

  • Dam mwe la psd

  • Noi stim la ce sa ne asteptam de la mafia PSD/ALDE/UDMR. Au mai incercat OUG in 2017 si a iesit prost.

   Probabil va fi joi noaptea, asa cum ne-a obisnuit PSD, ca hotii.

 2. Sau este tocmai invers? Mâine se va da Oug, dar voi trebuie să asigurati că nu de da nici o OUG.

 3. Pai parca art 23 la Constit. zice ca e lege organica, nu?

 4. Ce credibilitate crede ca mai are miruitul?! Astia-s rupti total de realitate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.