G4Media.ro

USR Iaşi îşi va desemna candidatul la primăria ieşeană în luna martie…

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

USR Iaşi îşi va desemna candidatul la primăria ieşeană în luna martie prin votul membrilor de partid / Lider USR Iaşi: Vrem să tranşăm lupta cât mai repede

Filiala ieşeană a USR îşi va desemna candidatul la primăria Iaşiului în luna martie prin votul membrilor de partid, în urma unor dezbateri publice între cei care se înscriu în cursa internă, anunță News.ro.

Liderul filialei municipale USR Iaşi, deputatul Filip Havârneanu, a declarat că organizaţia îşi va desemna candidatul la primăria municipiului Iaşi în urma votului membrilor de partid, scrutin programat pe 18 şi 19 martie. El a precizat că înscrierea candidaţilor se poate face până la finalul acestei luni, după care vor avea loc dezbateri între cei înscrişi în cursă. „Pe 18 şi 19 martie vom decide candidatul la Primăria Iaşi, prin votul membrilor de partid. Calendarul l-am decis azi în forul de conducere al organizaţiei municipale”, a afirmat duminică liderul filialei municipale USR Iaşi, deputatul Filip Havârneanu.

Trei membri ai USR Iaşi şi-au exprimat deja intenţia de a intra în cursă, respectiv senatorul Marius Bodea, deputatul Cosette Chichirău şi consilierul local Răzvan Timofciuc.

„Le urăm succes tuturor colegilor care şi-au anunţat intenţia de a candida. Oricare dintre cei care s-au înscris în această luptă din echipa noastră este un candidat mai bun, mai pregătit şi mai integru decât actualul edil Mihai Chirica, cercetat de procurori în mai multe dosare. Vrem să tranşăm competiţia internă cât mai rapid pentru a ne apuca apoi de treabă”, a afirmat deputatul USR, Filip Havârneanu.

Surse din cadrul USR Iaşi au precizat că şefii filialei municipale vor să tranşeze rapid problema candidatului la Primăria Iaşi pentru a nu tensiona atmosfera în partid.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. CRED CA BABUTA COSETTE ESTE CEA MAI COMPETENTA…

  • Bai Goergica, vezi ca te prinde nen’tu Pandele si-ti umfla botul. Pai daca Chichirau e babutsa la 45 de ani, Gabita cu Pandele e baba in toata regula, la 50, nu? Nu mai zic de Olguta dde la Craiova. Aia vine personal si-ti rupe dintii!

 2. Buna democratia, dar nu era mai bine sa faceti si un sondaj politic ca sa maximizati sansele sa luati primaria? Daca nu apare Barna sa tireze urna totul este ok!

  • Din pacate la USR Iasi se tot rotesc aceleasi figuri perdante. Chichirau a candidat deja de 2 ori si a pierdut, Bodea la fel. De ce nu pot lasa locul unora noi? Povestea asta incepe sa semene cu impartirea posturilor la PSD si PNL. De ce nu se fac niste sondaje care sa arate cine ar avea cele mai mari sanse sa castige primaria?

 3. usr o sa dea lovitura si la iasi… dupa cotcodacilda de la bucuresti, o sa vina chisacioasa de la iasi… vai de capul nostru…

  • Lasa nu ii mai plange, oricine e mai bun decat hotzul de acum.

 4. Ce se agită scIavii psd-ilor de mai sus

 5. Cineva trebuie sa-i trezeasca 🤣 …nu poti sa alegi 34 de ani doar intr-o singura directie

 6. Slabe sanse sa scapati de PSD-isti in Moldova si Oltenia ….gruparile mafiote PSD-iste si PNL-iste sunt bine organizate , manipuleaza usor pe betivanii de moldoveni ..