G4Media.ro

Ursula von der Leyen nu mai participă la discursul lui Macron despre…

Ursula von der Leyen nu mai participă la discursul lui Macron despre prioritățile președinției franceze a UE după ce șoferul ei a fost confirmat cu COVID-19

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi-a anulat luni, după ce a fost declarată caz-contact la COVID-19, deplasarea la Strasbourg, la Parlamentul European (PE), unde Emmanuel Macron urmează să susţină miercuri un discurs despre priorităţile preşedinţiei franceze a UE, relatează AFP.

„Şoferul meu a fost testat pozitiv (la coronavirus). Din nefericire, trebuie în consecinţă să-mi anulez participarea la plenara Parlamentului European” de la Strasbourg, care are loc până joi, a anunţat pe Twitter Ursula von der Leyen.

„Mă întorc la Bruxelles”, a precizat şefa executivului european, care urma să participe luni după-amiază la un omagiu dedicat italianului David Sassoli, care a murit săptămâna trecută, cu puţin timp înainte de încheierea mandatului său de preşedinte al Parlamentului.

În cadrul actualei sesiuni, eurodeputaţii vor trece la alegerea succesorului lui Sassoli, un scrutin programat de câteva luni şi în care este favorită malteza conservatoare Roberta Metsola, în pofida reticenţelor provocate de poziţiile sale antiavort.

Preşedintele francez Emmanuel Macron urmează să susţină miercuri un discurs în faţa eurodeputaţilor, în cadrul căruia va prezenta priorităţile preşedinţiei semestriale a Consiliului UE, pe care Parisul o exercită de la începutul lui ianuarie pentru şase luni.

sursa: Agerpres.ro, Sursa foto: European Council

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Aoleoooo…. păi nu sunt „protejați” de doze? Nu sunt „imunizați”?

  Propagandă antiWaaaxxeeristă!

 2. Asta, ce zici matale, de acord, bașca niște mici conditionalitati băgate pentru și în PNRR-ul vostru, măi nea Premierul Zero!

 3. E protejata cu boostere, cu medicamente, cu tot ce trebuie, tin ăștia la ea ca la răposata Leana.
  Pana când nu mai tin.

 4. Tovarășa Ursula, mama iubitoare si simbol al bunatatii, va dorim multa sanatate, putere de munca si succes in drumul nostru spre o Europa socialistă multilateral dezvoltată!

  • Cred că ati greșit drumul spre socialism. E in partea cealaltă. Și nu mergem cu dvs, va duceți singur și ne spuneți după-aia dacă v-a plăcut și dacă a meritat sa vi-l doriți atâta.

 5. Întâia vaccinata a UE se afla in carantină? Știați că astia au masini blindate? Stiu din surse sigure.

  • Normal ca au mașini blindate, e plina UE de tâmpiți puși pe prostii. Si de-ai noștri, dar mai ales aia veniți de prin lumea araba.

  • Ce-i așa special pentru un demnitar să se deplaseze cu mașină blindată?

 6. Von der Leyen, cea mai asidua clienta a lui’ Pfizer, in izoleta???:)

 7. Cred ca-i blindata cu bani de la faițăr

  • Nu de la 3 gabonezi cu miocardita? Că tot îi aveți în poveste, scrieți ceva frumos, nu vedeți că nu va asculta nimeni?

 8. Vezi ca ti-am dat si numele lor, postac gretos! Toti din nationala gabonului. Le-a ramas pic-palacul blocat pe ora Faițăr!

 9. Sa mearga cu autobuzu