G4Media.ro

Unul dintre britanicii condamnați la moarte de către un tribunal din autoproclamata…

Sursa foto: Telegram

Unul dintre britanicii condamnați la moarte de către un tribunal din autoproclamata Republică Populară Donețk a „depus un recurs în casație împotriva verdictului”

Britanicul Aiden Aslin, condamnat la moarte de către un tribunal din autointitulata Republică Populară Donețk ”, în estul Ucrainei, a depus un recurs luni, relatează agenţia de presă rusă Interfax, citată de The Guardian, preluată de News.ro.

”Azi a fost depus un recurs în casaţie împotriva verdictului”, a declarat pentru Interfax avocatul care îl reprezintă pe Aiden Aslin, Pavel Kosovan.

Aslin a fost condamnat la moarte luna trecută alături de colegul său britanic Shaun Pinner şi marocanul Brahim Saadoun pentru ”activităţi mercenare”, deoarece au fost luaţi prizoneiri în timp ce luptau ca străini pentru armata ucraineană împotriva forţelor ruse în războiul din Ucraina.

Agenţia de presă TASS a precizat, viner,i că instanţa supremă a regiunii separatiste a primit recursuri de la avocaţii lui Saadoun şi Pinner, dar că Aslin nu a depus încă un recurs, relatează Reuters.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Făcătura de proces. Un fel de tribunal al poporului in anii ’50 de la noi.