G4Media.ro

Unul din 8 gorjeni și-a greșit fișa de recenzare. La peste 20…

Sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media

Unul din 8 gorjeni și-a greșit fișa de recenzare. La peste 20 de mii de persoane din județ se va relua procesul față în față

Potrivit prefectului de Gorj, Marcel Iacobescu, sunt 20.000 de fișe care au fost completate greșit de către gorjeni, din totalul de 156.840 de fișe preluate de sistemul electronic, anunță Gazeta de Sud.

Conform acestor date, unul din 8 gorjeni și-a greșit fișa de autorecenzare, în procente fiind 12,75% autorecenzări greșite din totalul celor depuse. Cei care au completat greșit datele vor urma să primească vizita recenzorilor, anunță prefectul.

La nivelul județului Gorj acționează 132 de recenzori, insuficienți pentru câte persoane au rămas de recenzat.

„Este o problemă numărul foarte mare de fișe care au fost completate greșit de către participanți.

Fie sunt date incorecte legat de domiciliu, de numărul de membri ai familiei, de adresă. Eu am avut probleme cu adresa și am sunat la primărie și am cerut lămuriri. Strada din cartea de identitate nu se regăsea în opțiunile oferite de program la autorecenzare.

Așa am aflat că numele străzii fusese modificat între timp. L-am găsit pe cel nou în lista de opțiuni. Mulți au comis astfel de erori și am încheiat autorecenzarea fără ca fișa să fie corectă sau completă. Eu sper să fie parcurse toate adresele de către recenzori”, a declarat Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj.

Sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu e deloc de mirare, chestionarul sondajului fiind foarte greu de inteles si de completat in mod corect.

  2. Pe bune, ce puteai sa gresesti la un chestionar atat de simplu?
    Cum adica au gresit la numar de persoane? Ei nu pot numara cati sunt in casa?
    Poate ca n-ar fi trebuit sa sa faca autorecenzare online intr-o tara unde oamenii merg la buda din fundul curtii si voteaza cu AUR pentru ca e clar ca habar nu au sa completeze un chestionar de 15 minute. Va mai si mirati ca au asemenea procente niste partide de ratati, la alegeri.

  3. Nu mă, softul e de kakao la fel ca și toți marii specialiști. Pentru cultura voastră generală, nu e făcut în .ro, cine știe unde ajung datele alea. Așa că pot să-i acuz pe bulangii ăia de înaltă trădare. Verificați și voi.